Jennifer Lawrence šokeeris Cannes`is vägistamiskarjega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar Jennifer Lawrence šokeeris oma fänne sellega, et viskas Cannes´i filmifestivalil vägistamise üle nalja.

Näitlejanna vägistamiskommentaari kuuldi möödunud nädala laupäeval Armani ja Vanity Fairi korraldatud peol, edastab news.com.au.

23-aastast näitlejannat on seni peetud üsna avameelseks ning tema sõnakasutust viisakaks.

Ta tegi selle kui pöördus menufilmi «Gravity» režissööri Alfonso Cuaroni poole.

Lawrence lähenes Cuaronile tahtes tähelepanu ärata ja ütles «Ma lasen sinu jaoks kuuldavale oma parima vägistamiskarje!». Ta tegigi vastavaid häälitsusi.

See lause tõi kaasa nii fännide kui kolleegide kriitika.

Kuulsuste blogija Perez Hilton kirjutas: «Me teame, et Jennifer on alati väga otsekohene, kuid läheneda režissöörile vägistamisnaljaga? See on lauslollus».

Kriitikute sõnul paljastas staar liiga palju enda mõttemaailmast ja suhtumisest. Nad loodavad, et Lawrence oma karjääri sellega ära ei rikkunud.

«Cannes`i filmifestivali peetakse väga mainekaks ning labaste kommentaaride tegemine näitab halba maitset,» teatasid kriitikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles