Galerii: Eesti Cosmopolitan kuulutas välja Iluauhinnad 2014 võitjad!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

21. mail kuulutas Eesti Cosmopolitan välja Iluauhinnad 2014 võitjad!

Juba kuuendat aastat toimuva ilukonkursi eesmärk on aidata Cosmopolitani lugejal leida poes müüdavatest ilutoodetest parimatest parimad.

Iluauhinnad 2014 žüriisse kuulusid Cosmopolitani peatoimetaja Mari-Liis Helvik, ilu- ja moetoimetaja Kristiina Virt, moelooja Liisi Eesmaa, tippsportlane Julia Beljajeva ja lauljatar Birgit Õigemeel.  Esmakordselt hindas uusi ilutooteid ka ekspertžürii, kuhu kuuluvad jumestuskunstnik Triinu-Liis Rahe, juuksur Denis Kovalenko ning kosmeetik Margit Järva.

Žürii esindaja Kristiina Virt ütleb, et avastas ilutoodete testimise käigus palju uusi ja põnevaid lemmikuid, mis leidsid endale kindla koha vannitoa iluriiulil ja mida hea meelega nii Cosmopolitani lugejatele kui ka oma sõbrannadele soovitab. "Olen parfüümide valimisel väga pirtsakas, hindan rikkalikku ja meeldejääva lõhnapüramiidiga kompositsioone, mille täielikuks mõistmiseks kulub aega ja mida kaugeltki mitte iga inimese nina omaks ei võta. Põlvist võtsid nõrgaks magus, vürtsikas ja üliseksikas Yes For Love Rejouissance ja suvenoote, rõõmu ja kergust täis Jimmy Choo Exotic.

Cosmopolitani peatoimetaja Mari-Liis Helvik usub, et iga-aastane parimate ilutoodete valimine on ajakirja lugejatele väga kasulik: "Iga naine teab, kui palju on kauplustes erinevaid ilutooteid müügil ning kui raske on pakutavast õigeid, just temale sobivaid tooteid välja valida. Iluauhinna tiitliga tunnustatud tooted saavad peale spetsiaalse kleepsu, mis hõlbustavad poes iluvalikute tegemist ja lugeja võib olla kindel, et toote toimivuses on veendunud nii Cosmopolitani toimetuse liikmed, kuulsused kui ka iluprofessionaalid."

Cosmopolitani poolt kokku pandud sõltumatu žürii proovis erinevaid Eestis müüdavaid ilutooteid, mida oli kokku üle 200. Testimine kestis seitse nädalat. Cosmopolitani kodulehel valiti ka lugejate lemmik. Auhindade üleandmine toimus 21. mail Lennujaama vanas hoones. Tähistama tulid üle saja ilufirma esindajad ning tuntud tegijad moe- ja ilumaastikult.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles