Video: Maire ja Anu rääkisid põnevast kohtumisest selgeltnägija Marilyn Kerro ja Aleksandr Šepsiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiljuti väisas meie armastatud telestaar Maire Aunaste Moskvat, kus kohtus Venemaa parimate selgeltnägijate, Aleksandr Šepsi ja Marilyn Kerroga.

Elu24 peatoimetaja Anu Saagim uuris Mairelt kuidas tema sõit sujus ja kas nad jäid võttemeeskonnaga kuuldu ja nähtuga Moskvas rahule.

Maire: Eks ma ikka natuke pelgasin ka seda minekut Merilyni ja Saša juurde. Ma mõtlesin, et seal on ju Venemaa nõid number üks ja nõid number kaks. Et nad vatavad minust läbi ja näevad sedagi, et mu kodu Eestis on segi. 

Kohtumise käigus vaatas Marilyn ka Maire kätt ja ennustas, et telestaar teeb saateid veel kolm kuni viis aastat ja siis leiab endale uue meelepärase väljakutse.

Nõid ütles, et ka Maire on ekstarsenss.

Maire: Ma ei oska isegi kaarte segada, nende panemisest rääkimata! Aga Marilyn jäi endale kindlaks ja ütles, et ma olen terve elu enda huvides seda annet kasutanud. Ehk siis võtan ette vaid neid asju, millega hakkama saan.

Maire uuris Aleksandrilt, mis on inimeste suurim viga, mida nad elus teevad.

Maire: Šepsi arvates on selgeltnägijate juurde minek ainult siis õigustatud, kui sul on minevikust painama jäänud mingi probleem, milles sa tahad selgusele jõuda ja ära lahendada. Uudishimu on küll edasiviiv jõud, aga tihti ei osata infoga midagi peale hakata.

Vaata videot!

Pikka intervjuud Marilyn Kerro ja Aleksandr Šepsiga nende jaoks olulistest asjadest, inimestest ja elust Moskvas saate vaadata sellel pühapäeval kell 10.00 kogupere saates «Tõuse ja sära».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles