Moeloojad Aldo Järvsoo, Liisi Eesmaa ja Tanel Veenre esitlevad oma loomingut Tallinna Teletornis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vaatemängulisel õhtul tulevad esitusele kahe moekunstniku - Aldo Järvsoo ja Liisi Eesmaa uusimad kollektsioonid. Eesti pikimale moelavale jõuab rohkem kui 80 rõivakomplekti, millest saab koos Tanel Veenre ehetega ühtne tervik.


Aldo Järvsoo ja Liisi Eesmaa optiliselt hüpnootilised mustrid mängivad vastanditega: lendlev-õhuline kohtub arhitektoonilise seaduspäraga, läikivale-küütlevale on tasakaaluks rahulik ja matt, illusiooneloovat mustrimaagiat toob tagasi maa peale selge ja puhas värvipind.

Etenduse toimumispaigaks valitud Tallinna Teletorn pakub moeetenduse jaoks erilist keskkonda: torni jalamil rohkem kui sajameetrisel laval toimuvat etendust saavad lähedalt jälgida kõik soovijad.

Kogunemine on kell 20.00, etendus algab kell 21.00. Alates kella 17-st on etenduse külalistel võimalik Teletorni 21. korrusele pääseda soodushinnaga 5 eurot.

Piletid on müügil Piletilevis.

Sündmust esitleb Vichy, toetavad Absolut, Jacob’s Creek, Tallinna Teletorn, E.M.A. Model Management, Maybelline, Kevin Murphy, ABC King, Premia ja Tallinna Kultuuriväärtuste amet.

Kollektsioon «Hüpnoos» on ka Facebookis!

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles