Angelina Jolie: ma ei ole kindel, kas mind poliitikuna tõsiselt võetaks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie
Angelina Jolie Foto: SCANPIX

Hollywoodi staari Angelina Jolied tuntakse kui ÜRO heatahte saadikut ning inimõiguste eest võitlejat.

Jolie sõnul ei ole ta kindel, kas ta peaks kunagi poliitikasse minema, sest teda ei pruugita staariseisuse tõttu tõsiselt võtta, kirjutab Daily Mail.

«Kui olukord kujuneb selliseks, et lähen poliitikasse, siis viskan kõik eelarvamused peast ja annan endast parima,» lausus näitlejanna.

Jolie esines saates Good Morning America, selgitades, kas tal võib olla poliitilisi ambitsioone.

Staar sõnas varem, et poliitikasse minekul võib takistuseks olla sealne musta pesu pesemine ja luukerede kapist välja tõmbamine.

«Olen kindel, et nüüdseks on minu kõik luukered kapist väljas ja minult ei ole enam midagi lagedale tõmmata,» nentis Jolie.

2001.aastast on Jolie ÜRO põgenikekomitee heatahte saadik. Kümme aatsat hiljem sai näitlejanna oma hea töö eest põgenikevolinikult Antonio Guterresilt kuldse rinanõela, mis antakse kõige kauem töötanutele.

2006. aastal asutas Jolie Kambodžas Aasia esimese Millenium Village´i, mis on hetagevusorganisatsioon. See tegeleb kohalike probleemidega nagu vaesus, haigused, sugude ebavõrdsus ja haridus.

Angelina Joliel ja ta elukaaslasel Brad Pittil on kuus last, kellest kolm on bioloogilised ja kolm adopteeritud.

« Minu jaoks on kõige tähtsam mu perekond, liikmete heaolu ning armastus. Vahel tuleks teha tobedaid asju, sest just need on kõige meeldejäävamad,» selgitas staar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles