Unustage bikiinikeha, selle suve kuum trend on kaftanikeha

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaftan
Kaftan Foto: SCANPIX

Kätte on jõudnud rannahooaeg ja meedias jagatakse igasuguseid nippe bikiinikeha saavutamiseks.

Paljud pingutavad jõusaalides ja tegelevad muude treeningutega, et keha heasse vormi saada, edastab New York Magazine.

Samas on ka neid, kes ei viitsi bikiinikeha saavutamisega vaeva näha ja on oma välimusega rahul. Nende kohta saab kasutada näiteks, et neil on kaftanikeha.

Selle suve trendiks ei olevat bikiinikeha, vaid kaftanikeha.

Vahemere idaosas on kaftanit kantud sajandeid ning see pikk puuvillasest või siidist rõivas on ideaalne kuuma ilma puhul.

Kaftani kasulikkusest saadi esmakordselt läänes aru 1960. aastatel kui sellest sai hipide riietuse lahutamatu osa.

Hiljem aga levis see trend rikaste ja kuulsate seas. Teada on, et seda kandis õhutustel kodustel vastuvõttudel ka Hollywoodi staar Grace Kelly, kellest sai hiljem Monaco vürstinna.

Viimastel aastatel on kaftani oma kollektsioonidesse toonud ka sellised moeloojad nagu Emilio Puccini, Diane von Fürstenberg, Guxccini, Tory Burchin ja Oscar de la Renta.

Milline on siis ideaalne kaftanikeha?

Ole oma kehaga rahul, nagu see on. Osta endale meeldiv kaftan. Loobu päikese- ja tselluliidikreemi kasutamisest. Loobu rinnahoidjast. Ära raseeri säärekarvu ega bikiinipiirkonda.

2014. aasta suvel on seega trendikas kanda kaftanit ja mitte oma keha pärast põdeda. 

Kaftani eelised: see on stiilne ja elegantne. Eelkõige ei nõua see pidevat keha treenimist ega ka tselluliidikreemi kasutamist.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles