Galerii: Amazing Tanja Kristiina Viirpalu Couture uue kollektsiooni esitlusel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

16. mail toimus Tallinna ühes kaunimas restoranis Francesco Sibio nimeka stilisti Anatoli Ein korraldatud  eriline stiiliõhtu «SOIRÉE». Eesti üks tuntumaid moekunstnikke Kristiina Viirpalu Couture esitles uut kollektsiooni «Fragile». Esitluse peamine ja kõige aktuaalseim ehe oli  erikülaline otse Eurovisioonilt - Amazing Tanja Mihhailova!

Kristina Viirpalu tähistab suvehooaja algust Eesti saarte rahvariietest ja traditsioonilisest käsitööst inspireeritud kõrgmoetrikoode ja haute couture kleitidega. Kristina Viirpalu on kaubamärk, mida iseloomustab unikaalne ekstravagantsus - looduslikud materjalid säravad ootamatutes värvi- ja mustrikombinatsioonides, erilistes lõigetes ja detailides.

Sarnase ideestikuga flirdib ka moelooja uusim kollektsioon, mis toob hõrgu moeglamuuri päikese käes sillerdavale liivale, elamusterohkele jahisõidule või meeldejäävatele rannapidudele. Kollektsioonid koosnevad peamiselt unikaaleksemplaridest.

Vaata pildigaleriid ja videot!

Kollektsiooni kaunistasid  Make Up: LOREAL Paris (Jana Leontovits),soengud salong Revaalia,Jungle Fever ning jalatsid Rem.Üritusearoomid:Dr.Vranjes salongist  Astieks.Erilist õhtut täiendasid Desiree Beauty ja Carita. Ürituse korraldas Anatoli Ein.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles