ELU24 LIVE/ Külas käis rokkiv kodumaine punt Number Ö

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel neljapäeval kell 12 saabus Elu24 Live stuudiosse Eestimaine rokkiv punt Number Ö.

Pealinna põrkepunk peenestab päeval pingipille!

«Rütmi, riimi ja riffi, 4 tüüpi ja ei ühtegi piffi. Number Ö on nagu ahjusoe külmsuitsu räpikala omas tiigis ja õõtsuvas biidis» - nii tabavalt on Ö olemust tabanud Rock Nektari korraldaja Marko Kasepalu. Lisada jääb veel, et kõige ehedam on bänd mitte pildis ja lindis, vaid hoopis laivis!

Ole kursis Ö tegemistega  ka Facebookis - https://www.facebook.com/NumberOband

Number Ö meenutab stiililt natukene välismaist ja rajut Rage Against the Machine'i.

Jõulude paiku avaldas Number Ö loo «Päriselt ka» koos videoga, mis pole soovitatav neile, kes elavad muinasjutumaailmas. Nimelt saavad heausklikud sealt teada, et jõuluvana siiski pole olemas.

Bändi sõnul ei püüa lugu tegelikkust ilustada, vaid räägib asjadest nii nagu need on.

Vaata videot, mis on filmitud selliselt, et seda oleks võimalik vaadata 360ne erineva nurga alt!

3.mail, esitles Number Ö klubis Woodstock/Rockstar's koos bändiga Digital Digitaloma ühist muusikavideot singlile «Robotid».

Ühine muusikavideo sündis soovist ühendada jõud eksperimendi mõttes. Kui alguses oli plaanis ainult singel välja lasta, siis otsustati lõpuks sellele ka video filmida. Projektist võtsid osa Müstika maagilise teatri neiud, kes kaunistasid videot eksootilise idamaise silmailuga.

Number Ö mängib lõbusat, positiivset ja õpetlikku räpprokki. Antud koosseisus tegutseb bänd alates 2011.aastast. Selle aja jooksul on välja antud neli videot ja samapalju singleid. Neist kõige tuntum on hitt «Mis eile juhtus?».

Number Ö ütleb enda kohta väga selgelt, lühidalt ja konkreetselt: «Riffid, rütmid, riimid». Ja nii ongi!

Vaata järele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles