Kanal 2 lõbus koguperemäng «Peitusemeistrid» ootab registreerujaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peitusemeistrid
Peitusemeistrid Foto: Kanal 2

Juba juunis jõuab Kanal 2 ekraanile lõbus suvine koguperemäng «Peitusemeistrid». Kui perekond suudab ennast oma kodus nii hästi ära peita, et külla tulev tuntud inimene neid üles ei leia, siis võidavad nad kopsaka rahalise auhinna. Saatesse saab registreeruda ja lähemat infot küsida aadressil peitus@kanal2.ee.

Juunis algab Kanal 2s lõbus ja põnev telemäng «Peitusemeistrid», kus tavalised Eesti pered peidavad end omaenda kodus kuulsuste eest. Saate meeskond eesotsas näitlejast saatejuhi Mart Toomega («Parim enne») aitab leiutada ja ette valmistada eriti nutikad peidukohad. Kui seejärel külla saabuv tuntud inimene peitu pugenud perekonda etteantud aja jooksul üles ei leia, siis ootab neid 500-eurone auhind.

Kui oled lõbus ja mänguhimuline, siis registreeru koos oma perega saatesse aadressil peitus@kanal2.ee. Kokku peab võistkonnas olema 4-6 liiget, neist vähemalt kaks täiskasvanut. Lisaks oma pere lastele võivad kaasa lüüa ka sugulased, naabrid, jne. Laste vanus peab olema vähemalt 5 aastat.

Lustakas saatesari «Peitusemeistrid» on Kanal 2 eetris alates 2. juunist esmaspäeviti kell 21, kohe pärast «Suvereporterit».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles