Aasta meesseriaalinäitleja Üllar Saaremäe leiab, et ta mängib kuradima hästi ja kiidab Eerik-Niiles Krossi

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika Meelelahutusauhindade gala 2014, Üllar Saaremäe
Kroonika Meelelahutusauhindade gala 2014, Üllar Saaremäe Foto: Viktor Burkivski

15. mail pälvis Kroonika meelelahutusauhindade galal Aasta meesseriaalinäitleja tiitli pungilikus nahktagis Üllar Saaremäe telerolli eest sarjas «Viimane võmm». Intervjuus Elu24-le kostis näitleja, et auhind rõõmustas teda väga ning avaldas enda jaoks suurimad meelelahutajad.

Üllar Saaremäe ei arva, et auhind tema elus midagi otseselt muudaks, aga see on tema jaoks ilus tunnustus töö eest, mida ta on tõsiselt võtnud ja teinud.

«See ei ole ainult mulle, see on kõik koostöö. Tänan sarja lavastajat, partnerit ja ka monteerijat Martin Korjust. Üks asi on see, mis on võtteplatsil tekstiga töötades, aga lõplik resultaat on see, mida publik näeb. See on auhind meile kõigile, kes sarjaga seotud on,» kiitis näitleja head tiimi.

Miks «Viimane võmm» Saaremäe arvates just nii edukas on?

«Vaatajate hulgas on palju neid, kes pole Euroopa Liidu kehtestavate ja määravate seadustega veel harjunud. Mikk Kotkas, keda mina mängin, lihtsalt ei hooli nendest. Ta paneb suitsu ette, kus tema seda teha tahab ja ütleb just nii nagu ta mõtleb ning kasutab neid võtteid eesmärgi saavutamiseks, mida kasutab. Tegelikult ei ole see kõik üldse võõras,» selgitab näitleja.

«Kui me tahame olla sellised pehmod, siis me oleme Euroopa Liidus, aga Kotkas ei ole seda. Arvan, et inimestel on palju positiivsed äratundmist minevikust. Lisaks muidugi see, et ma mängin kuradima hästi,» lisab Saaremäe muhedalt muiates.

Kelle valiks Üllar Saaremäe ise Aasta meelelahutajaks?

«Arvan, et parim meelelahutaja heas mõttes on olnud Eerik-Niiles Kross, kes on poliitilisse maailma toonud kifti ja pungiliku vaatevinkli. Kross on heas mõttes meelelahutaja, kes liigutab asju,» kiidab näitleja.

Muusikutest on Saaremäele hakanud silma ansambel Curly Strings: «Mulle väga meeldib ka bänd Curly Strings, kellel on hea lugu sellest, kuidas nad tegid tagasi petmise eest. Punkmaailmast ei tea enam palju, Köömes ja Villu on head.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles