Prints Harry kohtas Eestis tuttavat nägu: mäletad, kuidas me sõpradeks saime?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry ja kapten Tanel Tarlap
Prints Harry ja kapten Tanel Tarlap Foto: Liis Treimann

Prints Harry kohtus Põlvamaal sõjaväelasega, kellega ta sai sõbraks Afganistanis. Harry meenutas, kuidas ta kasutas eestlase arvutit, et oma toonasele tüdruksõbrale Chelsy Davyle kirju saata.

Prints Harry ja kapten Tanel Tarlap kohtusid esimest korda üle kuue aasta, kuid nad asusid kohe naljatama selle üle, kui suurt huvi Harry eestlase sülearvuti vastu tundis, kirjutab Daily Mail.

Kui Harry Tarlapit märkas, ütles ta: «Ma mäletan teda; see nägu on mulle tuttav!»

Harry ütles sõbrale: «Ma üritasin siin selgitada, miks me sõpradeks saime. See oli sellepärast, et sul oli internet ja arvuti, kas mäletad?»

Tarlap naeris ja ütles: «Et sa saaksid oma tüdruksõbrale kirjutada!»

Tarlap rääkis hiljem ajalehele, et ta oli laagris ainus inimene, kellel oli internetiühendusega arvuti. «Nii oli tal võimalus suhelda oma kallima ja perekonnaga. Seal soovisid kõik kodustega ühendust saada. Me olime toanaabrid ja ta koputas mulle mõnikord õlale ja küsis, kas ta tohib mu arvutit kasutada,» meenutas Tarlap.

Harry ja Tarlap töötasid 2007. aastal Afganistanis koos vaid mõned nädalad, kuid nad said kiiresti sõpradeks ja vahetasid pataljonide embleeme.

Tarlapi sõnul oli prints Afganistanis enamasti heas tujus ja õnnelik. «Ta viskas nalja ja rääkis tavaliselt lihtsatest asjadest. Ta oli väga sõbralik ja alati elevil, kui sai oma väejuhilt uusi ülesandeid,» rääkis Tarlap.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles