«Mis? Kus? Millal?» superfinaali kapten Jaan Allik: ma üldse ei kahtle, et võidame!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mis Kus Millal, tarkade koondvõistkond
Mis Kus Millal, tarkade koondvõistkond Foto: Marion Pettai / Kanal 2

Täna kell 22 on Kanal 2 ekraanil populaarse tele-mälumängu «Mis? Kus? Millal?» põnev ja hoogne superfinaal, kus erinevate võistkondade parimatest mängijatest koosnev supertiim astub televaatajate vastu lahingusse. Kes võidab «Mis? Kus? Millal?» peaauhinnaks oleva kristallöökulli?

Täna toimuvas supermängus juhib kõigi turniiril osalenud võistkondade parimatest mängijatest koosnevat võistkonda kapten Jaan Allik. «Kõik on helgeimad pead. Ma üldse ei kahtle, et me võidame,» räägib kapten Allik enne superfinaali.

Alliku võistkonnas mängivad täna keskkonnaspetsialist Hugo Tang, IT-ärimees Heiti Kender, justiitsminister Andres Anvelt, Riigikogu liige Kadri Simson ja finantsist Valeria Müürsepp. Sõltuvalt sellest, kas tänase mängu võidavad targad või televaatajad, saab kristallöökulli kas tänane parim stuudiovõistkonna mängija või parima küsimuse esitanud televaataja. Ka küsimuste eest võidetavad auhinnarahad on tänases mängus kahekordistatud.

Superfinaalis esitab 13. sektori küsimuse mõni turniirilt välja langenud võistkonna kapten. Tänaseks on oma põneva küsimuse valmistanud Andrei Korobeinik.

Tulise mälumängulahingu «Mis? Kus? Millal?» superfinaal on Kanal 2s juba täna kell 22, kohe pärast «Ärapanijat».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles