Galerii: Maire Aunaste võõrustas oma jutusaates Anu Saagimit

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeva hommikul oli Maire Aunaste jutusaates "Tõuse ja sära" külas bravuuritar Anu Saagim. kõlas rütmikas tantsumuusika ja valmisatati trendikat kevadgrilli.

Peakülalisteks oli Anu Saagim koos ema Tiina, õe Gea ja Gea tütre Lisaga ning Anu temperamendile sobivalt kõlasid saates samba ja merengerütmid L´Dorado uute lugude hulgast.

Stuudio oli täis elevust, kaks diivat pole ju kohtunud pärast Maire Aunaste monotükki, kust Anu Saagim oleks peaaegu lahkunud Maire naljade pärast.

Anu ja tema naispere saabusid imeilusates maani kleitides ja heatujulistena.

"Kas küsimused on ette valmistatud?" hõikas Anu Mairele juba meigituppa sisenedes.

"Ei ole" vastas saatejuht, varjates naeru.

Seekord oli tõesti külas täiesti teistsugune Anu, kes Bravuuritarile kohaselt näitab end avalikkusele harva perekesksena, kuid Mairele avaldas siiski: "Me hoiame ema ja õega väga kokku ja veedame tähtsad päevad alati koos".

Alustuseks avati loomulikult šampanja, käidi koos tippkokk Tõnis Siiguriga trendikaid suvetoite tegemas restoranis Noa ja räägiti  nii mõnigi naljaks perelugu, mida siiani keegi ei teadnud, näiteks nagu seegi, et oma julge käitumise ja paharetliku iseloomu on Anu pärinud oma vanaemalt.

"Tõuse ja sära" on koguperesaade, mis tagab hea tuju ja pakub ideid, mida hakata peale pühapäevaga. Puhkepäevades puudub etteantud rutiin, kogu aeg on iseenda päralt ja seda tasub kasutada hästi. Kuhu minna, mida teha, kuidas muuta päev eriliseks? Neile küsimustele pakub saade vastuseid.

Vaata meeleolukat pildigaleriid! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles