Krista Lensin meelelahutusauhindade galal: ärge tulge mulle ütlema, et inimesed ei taha riietuda kaunilt ja olla stiilsel üritusel

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika Meelelahutusauhindade gala 2014
Kroonika Meelelahutusauhindade gala 2014 Foto: Viktor Burkivski

15. mail jagatud Kroonika meelelahutusauhindade gala diiva Krista Lensin jäi auhindade jaotuse ja galaga igati rahule. Sel aastal ei tulnud ette ka ühtegi suuremat apsakat ning rahvas läks ka 1920. aastate stiiliga kaasa.

«Minuarust oli see vägev, võimas ja jumalik, et said auhindu uued inimesed ja vanad, kes olid palju tööd teinud,» kommenteeris Kroonika peatoimetaja Elu24-le.

«Tulin välja ja nägin inimesi, kes olid nii kaunid ja stiilsed. Ütlen uhkusega, et ärge tulge mulle, Kroonika peatoimetajale, ütlema, et inimesed ei taha riietuda kaunilt ja olla stiilsel üritusel,» toonitas gala järelpeol Lensin noomivalt.

«Tänane pilt oli jalustrabav, järelikult meil on neid ilusaid õhtuid vaja ja Kroonika teeb neid veel ja veel,» lubab naine innukalt.

Kas sel aastal oli korralduslikul poolel ka mingeid äpardusi ja väljakutseid?

«Saime teha vaid ühe proovi, aga usaldasin neid inimesi, kes olid laval. Tulin lavale ja nägin saalis oma sõpru ja koostööpartnereid ja tekkis tunne, et teeme ühe ägeda õhtu ära.»

«Apsakas oli vast ainult see, et kui härra Gatsby pidi lavastuslikult telefonile helistama, siis telefon ei helisenudki. Õnneks rahvas aitas kaasa ja tegi publikust «tirr», mis lahendas kogu olukorra.»

Krista Lensin arvab, et tegemist oli koguni ühe glamuurseima õhtuga, kus ta Eestis käinud on: «See on riik, kus tasub teha asju ja jätkame samas vaimus.»

Kes oleks aga Krista Lensini silmis parim meelelahutaja?

«Tanel Padar elas kaasa ja toetas minu tegemisi, oleks andnud selle auhinna samamoodi temale, et ta on Eestis olemas. Ta tõestas taaskord, et meelelahutus ja energia, mis positiivsetelt inimestelt tuleb, lööb läbi,» lisas Lensin lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles