Aasta meesraadiohääl Rauno Märks: ilmselt naised on mind enda jaoks leidnud

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika Meelelahutusauhindade gala 2014
Kroonika Meelelahutusauhindade gala 2014 Foto: Viktor Burkivski

15. mail toimunud Eesti meeelelahutusauhindade jagamisel napsas aasta raadiohääle tiitli endine Sky Plussi humoorikas saatejuht Rauno Märks, kes hetkel tegeleb oma brändi Mumm Mõmm arendamisega. Elu24 uuris, kuidas endine raadiohääl sellesse auväärsesse tiitlisse suhtub ja kelle valiks mees ise aasta meelelahutajaks.

Mõnusa huumori poolest tuntud Märks lubas auhinna ilusti kapi peale panna, et seda seal ilusti vaadelda. Auhinna vastu võtmisel oli Märks sabinas ja paistis, et see tuli talle tõesti suure üllatusena.

Mis aga pani inimesed just tema poolt hääletama?

«Ilmselt naised on mind enda jaoks leidnud. No usun, et eks mehed hääletasid ka. Läbisegi,» alustab Märks.

«Raske öelda, mis neid hääletama pani, et kas see, et läks minu raadiokarjääriga nii nagu läks või lihtsalt inimesed arvasid, et tõesti paremat ei ole.»

Märksi jaoks auhind kujuneva asjana väga palju ei tähendagi, aga see teadmine, et sai parima meesraadiohääle auhinna konkurentsis, kus on üle 200 inimese, kes iga päev raadios räägivad, rõõmustab teda ikka küll. Auhind on tema sõnul väga ilus ja see tähendab mehele palju.

«Ainuüksi Raadio 2-s on 60 saatejuhti,» lisas mees.

«Eks see tähendab ikka palju, et napsata auhind ära sellise legendide eest nagu Allan Roosileht ja Alari Kivisaar. Kui Maris Järva sai auhinna kahe aasta töö eest, siis mina olen pingutanud ligi 20 aastat. Eks see pole tühja koha pealt ka,» arutleb Märks, et aastate pikkune töö on vilja kandnud.

Kes on aga Märksi enda lemmikuim meelelahutaja?

«Tanel Padar on tõesti väga hea tüüp. Võiks öelda, et ma olen ise nagu Tanel Padar, ainult targem. Kui iroonia välja arvata, siis meeldib mulle Andrus Kivirähk «Rahva oma kaitses»,» täpsustas Märks Elu24-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles