Aasta naisraadiohääl Maris Järva: paljudele ei meeldi minu nohisemine raadios

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika Meelelahutusauhindade gala 2014
Maris Järva (Üksti)
Kroonika Meelelahutusauhindade gala 2014 Maris Järva (Üksti) Foto: Viktor Burkivski

Eilses Kroonika meelelahutusauhindade jagamisel pälvis aasta naisraadiohääle tiitli särav Maris Järva. Elu24 uuris, mida Järva ise tiitlist arvab ja mis on tema tugevamad ja nõrgemad küljed raadios.

«Alguses ei lootnud midagi, aga kui märkasin, et olen esimese kolme seas, siis väike võitlusvaim tuli ikka sisse. Et miks siis mitte,» kostis Sky Plussi raadiohääl Maris Järva Elu24-le.

Järva lisab, et loomulikult on tal tiitli üle väga hea meel.

Miks inimesed aga võisid Maris Järva poolt hääletada? Rauno Märks pakkus innukalt, et äkki on asi välimuses. Või on tegemist seksika häälega.

«Ilmselt mängib raadios hääl väga suurt rolli tõesti. Olen seda ammu mõelnud, et aeg-ajalt kuulad väga head häält ja teinekord tekib tunne, et mõne inimese häält enne ei kuulata kui ta raadiosse tööle võetakse,» tõdeb Järva, et hääl mängib suurt rolli tõesti.

Kas Maris plaanib endas ka midagi arendada?

«Jaa, see auhind on mõnus motivatsioonilaks, vahepala praegu. Mida aasta edasi, seda rohkem näen, mida on vaja endas arendada.»

Järva tõdes, et paljudele ei meeldi tema «nohisemine» raadios: «Äkki ma peaksin enda naeru rohkem kontrollima.»

Järva leiab, et tegelikult peaks ikka ladus jutt olema see, mille kallal kõige rohkem tööd teha

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles