Video: prints Harry kaotas Twitteri-süütuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry
Prints Harry Foto: The Royal Family Channel

Briti prints Harry tegi neljapäeval oma esimese Twitteri-postituse.

29-aastase printsi meelitas säutsuma väga eriline projekt, kirjutab People. Nimelt kutsus Harry Suurbritannia elanikke toetama enda loodud spordivõistlust Invictus Games, mille piletid jõuavad müüki reedel.

Prints Harry seisis poodiumil ja tippis sõnumi aeglaselt oma iPadi. «Sellepärast ma armeesse läksingi - ma ei oska kiiresti trükkida,» muigas ta. 

Postituses avaldas prints lootust, et kõik inimesed hakkavad toetama Invictus Gamesi, mis on suurepärane moodus tänada mehi ja naisi, kes on andnud endast palju. («Hope everyone will get behind #invictusgames. Great opportunity to support and thank the men and women who have given so much. Harry.»)

Invictus Games on inspireeritud USAs toimuvast Warrior Gamesist, mida Harry mullu külastas. Tegemist on paraolümpia sarnase võistlusega, mis on mõelndud vigastada saanud sõjaväelastele. See leiab aset neljal päeval septembris ja sellest võtab osa umbes 400 võistlejat.  Korraldajad loodavad pealtvaatajatele müüa 40 000 piletit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles