Piletimäng: võida luksuspakett reedel Privésse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Robert Owens
DJ Robert Owens Foto: Club Privé

Elu24.ee loosib oma lugejate vahel välja luksusliku paketi reedel, 22. augustil klubis Privé toimuvale Reeded Privés, mille peaesinejaks on

house

’i DJ Robert Owens.



Luksuspaketi võitja saab endale ja oma viiele sõbrale pääsmed klubisse, lisaks on seltskonnale broneeritud Privés äsja avatud Elu24.ee laud koos pudeli vahuveiniga.

Osalemiseks saada e-kiri pealkirjaga «Owens» aadressile pilet@elu24.ee, kirja sisse märgi kindlasti ära oma nimi, vanus ja kontakttelefon.

Loosimine toimub 22. augustil kell 15. Võitjaga võtame ühendust ning tema nimi avaldatakse Elu24.ee lehel.

Fortuuna soosis neiut nimega Aiki Jaaguman, kes uudise peale telefoni otsas lausa kiljuma hakkas. Palju õnne :)! Täname kõiki osavõtjaid, uute piletimängudeni!


Robert Owens
(USA) on üks nendest meestest, kes viimase kahekümne aasta jooksul on aidanud kujundada ning defineerida housemuusikat. Ta on helilooja ning produtsendina.

«Tears», «I’ll Be Your Friend» ning «Ordinary People» on vaid mõned tema tantsuhittideks saanud lugudest. Nüüd lõpuks, aastal 2008, näeb ilmavalgust Robert Ownesi esimene album peale kümmet aastat – «Night-time Stories».

Hoolimata edukast lauljakarjäärist keerutab Owens siiani plaate, olles nõutud DJ üle kogu maailma.

Reedesed peod Privés on pühendatud muusikastiilile, mil nimeks house. Loomulikult jagavad jällegi igal täistunnil leti pealt jooke kaunid neiud ja jällegi jagatakse peo alguses klubi naiskülastajatele parfüüme, milleks on seekord Carolina Herrera «CH».

Lisainfo: www.clubprive.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles