Zetod on tagasi värske singli ja uhkete plaanidega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Zetod
Ansambel Zetod Foto: Maris Savik

Ajateenistuse kiuste pisikese loomingulise pausi pidanud setoroki punt ZETOD on end taaskäivitanud. Nende värske singel «Velekese’ noorõkõsõ’» on lugu, mis täidab meeste ammuse unistuse – koos poiste- ja meeskooridega esitavad Zetod seda lugu XXVI Üldlaulupeol.

««Velekese’ noorõkõsõ’» on justkui motivatsiooni ja tunnustuse laul meestele endile. See räägib kui tore on koos laulda ja kui hästi meeste hääled ikka kokku kõlavad», pajatab Zetode ninamees Jalmar Vabarna.

«Kõik mehed vajavad pisut tuge ja kui keegi teine seda ei paku siis tuleb ise oma mehelikkusele au anda, laulmine sobib selleks ideaalselt!» lisab Vabarna.

Zetode leelopargile on kõnealuses loos toeks Rahvusooper Estonia poistekoor. 6. juulil loodetavasti aga terve lauluväljak.

Kes aga vähem kannatab, saab Zetode järgi end soojaks tantsija ja laulda juba sel laupäeval, 17.05, Viljandis pärimusmuusika aida hooaja lõpupeol.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles