Galerii: kohvikus Wabadus toimus heategevuslik üritus «Evianiga rinnavähi vastu»

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 9. mail toimus Wabaduses heategevuslik Buduaari üritus «Evianiga rinnavähi vastu». Modellidena astusid üles tuntud Eesti naised ja poliitik Kaja Kallas pani oksjonile enda kleidi.

Tuluõhtu algataja evian® soovis teavitada kõiki Eesti naisi, et varajases staadiumis avastatud rinnavähk on ravitav ning maikuu on pühendatud Eesti Vähiliidul selle haiguse ennetus- ja teavitustööks.

Oma panuse andsid ka tuntud tegusad naised, kes olid meie moešõu modellid, ning head koostööpartnerid, kes olid annetanud oma tooteid heategevuslikule oksjonile.

Rinnavähi kontrollis käimise julgustamise osas võttis sõna Põhja-Eesti Vähiühingu esinaine Merike Värik, kes ise on seda rasket haigust põdenud. Samal teemal kõneles ka armastatud poliitik Kaja Kallas, kes oli oksjonile kinkinud oma kauni roosa kleidi, millega ta käis aastal 2013. presidendi vastuvõtul.

Üritus jätkus südamliku Halens moešõuga. Modellidena astusid üles Eesti Näituste juht Katrin Pihela oma tütrega, moeürituste korraldaja Janne Klooren, laulja ja lauluõpetaja Maiken, aeroobikatreener Kerstin Liitmaa, kaunis Liis Tava, Buduaari looja Marge Rahu oma tütre ja pisipojaga, Buduaari ilulooja Gaida Talu poja ja tütrega ning Triin Tulev, kelle kätest hoidsid kinni tema vennatütred.

Õhtu jätkus kuni oksjoniteni rütmika tantsušõuga Solusistaz esituses. Oksjonite järgselt musitseeris meile selle raske haigusega samuti isiklikult kokku puutunud Lea Dali Lion (Lea Liitmaa). Tuluõhtu juhiks oli särav Mairold Millert.

Oksjonitelt koguti koguni 546 € Eesti Vähiliidu toetuseks ja oksjonite võitjad olid väga suuremeelsed, sest paljud tooted osteti välja kõrgema hinnaga, kui nende tegelik väärtus oli. Heategevuslikud oksjonid jätkuvad Buduaari veebis alates 14. maist.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles