Laulja Kaido Põldma kodus tähistati emadepäeva söögi ja napsuvõtmisega!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval tähistati kõikjal üle Eesti emadepäeva. Soul Militia laulja Kaido Põldma kodus leidis aset mitmetunnine pidulik söömaaeg, kust ei puudunud ka kultuurne napsuvõtmine.

Kaido perekonna jaoks tähendabki emadepäev põhjust lähedasemad sugulased kokku kutsuda ning kõhud korralikult täis süüa. Omaenda emal käis Kaido koos vennaga külas päev varem, et aidata tal majapidamistöid teha.

«Oleme vennaga oma emale alati head lapsed olnud ning teda kõigi vajalike töödega aidanud. Hommikul soovisime talle ilusti head emadepäeva ning õhtul kinkisime Illega oma emadele roosid,» tõdeb Kaido, kes koos abikaasa Illega kasvatab kahte tütart Thaliat ning Ariyat.

Kaido viis emadepäeva puhul lilled ka oma abikaasale. «Mulle väga meeldib naisele lilli kinkida, aga teen seda ikkagi häbiväärselt harva. Peaks ennast kokku võtma,» muigab Kaido.

Kumb on Kaido perekonnas karm vanem - kas Kaido või abikaasa Ille?

«Me oleme abikaasaga dünaamiline duo. Kord on üks range, kord teine. Kodus on reeglid paigas ja kõik toimib. Vabakasvatusse me ei usu, kuid vitsa ka ei anna. Üritame suunata, selgitada ja toetada. Reeglite rikkumisel on aga tagajärjed teatud hüvede ajutise külmutamise näol. Saame hakkama küll,» tunnistab Kaido, et laste kasvatamisega pole neil probleeme ette tulnud ning kõik erimeelsused saavad alati lahendatud. «Laste kasvatamisel astume õnneks kindlalt ühte sammu. Ühtegi tüli sel teemal küll ei mäleta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles