Hurts annab esimese vabaõhukontserdi Eestis Õllesummeril

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Charl Marais

Inglise popduo Hurts esineb esimese suure vabaõhukontserdiga Eestis reedel, 11. juulil Õllesummeril. Kolmandat albumit salvestav Hurts avaldas suurt heameelt, et saab tagasi tulla Eesti publiku ette nüüd juba südasuvise vabaõhukontserdiga.

Originaalse heli ja meeldejääva minimalistliku lavaimagoga duol on kõigest loetud aastatega õnnestunud saavutada väga suur populaarsus üle maailma. Hurtsi kaks albumit Happiness ja Exile on osutunud väga edukaks nii raadiotes kui müügiedetabelites. Praegu viibivad mehed stuudios, salvestades bändi kolmandat kauamängivat.

Laulja Theo Hutchcraft ja klahvpillimängija Adam Anderson said kokku 2005. aastal Manchesteris. Olles paar aastat katsetanud erinevate bändinimede ja koosseisudega, lõid nad 2009. aastal Hurtsi. Bändi spontaanse edu tagas singel Wonderful Life, mis lausa plahvatas nii Youtube-is kui raadiotes üle maailma. Wonderful Life-ile järgnesid hittlood Better Than Love ja Stay, luues esikalbumi Happiness alustala.

Eelmisel aastal ilmunud album Exile lisas Hurtsile veelgi kaalu muusikamaailmas ja populaarsust rahva seas. Enim mängitud lood Exile-ilt on Miracle, Somebody To Die For ja Blind.

Varsti saab ka selgeks, kas Hurts saab Õllesummeri kontserdil esitada mõne uue loo kolmandalt kauamängivalt.

Õllesummeri avapäeva peaesineja on Bastille (UK). Lisaks ligi sajale eesti artistile on väljakuulutatud välisesinejate seas The Bootleg Beatles (UK), Svjata Vatra (UKR), Spaghetti Swing (ITA). Kokku esineb 9.-12. juulini seitsmel laval üle saja artisti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles