Elu24 loosib VIP-kutse muinasjutulisele Skazka 5. sünnipäevale!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 16.mail, toimub club RiFF-is meeldejääv üritus  muinasjutulise klubiõhtu austajatele — Сказка@clubRIFF, kus seekord avame uue suure suveterrassi ning tähistame ürituse 5.sünnipäeva! Ka Sinul on võimalus võita VIP-kutse kahele!

Kutsume kõiki uusi ja vanu sõpru nautima sünnipäeva tähistamise pidulikku atmosfääri ja vaatama oma lemmik multifilme, aromaatsete Grand Sisha vesipiipude ning parimate kokteilide seltsis!

Lisaks avaneb võimalus pildistada muinasjutu kangelastega ja maitsta erilist sünnipäeva torti!

Unustage oma tavalised tegevused ja sukelduge muinasjutulisse võlumaailma!

Spetsiaalse pidupäeva muusikaline programm:

Esmakordselt musitseerivad koos duetina KIRILL SAX saksofonil ja TANEL KUUSK trompetil ning ALEXANDRA LODEZ (Peterburist) esitab muinasjutulisi sünnipäevalaule!

Kõige kuumimad vene- ja lääne tantsuhitid residentidelt DJ ValentineBlack ja DJ Baloo!

Ette broneeritud VIP-laudadel ootavad sushivaagnad RedDragoni poolt ning baaris suur valik erilisi kokteile.

Loosime välja kõigi külastajate vahel eksklusiivse auhinna Ilukeskuse Aesthetic Health & Spa poolt – Biorevitalisatsiooni protseduuride kuur hinnaga 540 eurot!

Sissepääs 10 € ( NB! Strong Face & Style Control! Pidulik riietus ja -king! )

VIP-laudade broneerimine tel +372 50 24262 või SIIN.

Soovid kaaslasega tasuta peole minna? Hakka Elu24 fänniks Facebookis ja saada kiri märksõnaga SKAZKA aadressile toimetus@elu24.ee põhjendusega, miks just sina peaksid peole saama!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles