Maire Aunaste lööb Tartus Politsei platsil taas lahti menuka kirbuturu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Südasuvisel Ajastumürglil, 12.–13. juulil kell 11–15 lööb teletäht Maire Aunaste Tartus Politsei platsil lahti menuka kirbuturu. Tänasest, 12. maist on avatud kirbuturule eelregistreerimine.


«Kirbuturu idee seisneb rohelise mõtteviisi järgimises vahetus atmosfääris ja meeldivas seltskonnas,» ütles Maire Aunaste.

Maire Aunaste alustas oma kirbuturgude tegemist kolm aastat tagasi Tartus. Eelmisel laupäeval, 10. mail avas oma neljanda hooaja Emajõe kirbuturg (Kalda tee 5 parkla). Sel suvel tuleb Maire oma kirbuturgu tegema ka Hansapäevade ajal Tartu vanalinna, Politsei platsile.

Tänasest, 12. maist on avatud Hansapäevadel toimuvale kirbuturule eelregistreerimine. Platsimaks (5€ päev) tuleb tasuda ettemaksuna ning igal müüjal peab kaasas olema oma inventar.

Kirbuturu lisainfo ja eelregistreerimine: maire.aunaste@gmail.com. Kiirusta, sest kohtade arv on piiratud!

 

Armastatud saatejuht Maire Aunaste tuleb ka Tartu Hansapäevadel toimuvale kirbuturule ise kohale ning paneb turul müüki enda asju.

Kõiki müüjaid kutsutakse üles lisaks kaubale kaasa võtma ka hea tuju. Rõõmsameelne müüja, kes oskab oma kaubast lugusid rääkida, kutsub huvilisi ja ostjaid ligi nagu meepott mesilasi.

 Tartu Hansapäevade Maire Aunaste kirbuturg toimub 12.–13. juulil kell 11–15 Politsei platsil, pargis Vabaduse puiestee, Munga tänava, Kompanii tänava ja Gildi tänava vahel. Täpsem info Tartu Hansapäevade kodulehel SIIN!

 

Tartu 19. Hansapäevad toimuvad 11.–13. juulil 2014. Festivalil on võimalik külastada Jaanilinna, Toomelava, Teaduslinna, Raualinna ja Lastelinna. Tavapäraselt on avatud ka rikkalik Hansalaat.

 Jälgi Tartu Hansapäevade tegemisi Facebookis!

Tartu Hansapäevi korraldab SA Tartu Muusikafestival Tartu linna, Starmani, A. Le Coq’i, Folger Art’i, K-Rauta, Kuku Raadio, Tasku keskuse, Tartu Ülikooli muuseumi ja paljude teiste toetusel.

Vaata pilte Aunaste eelnevatest kirbuturgudest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles