«Nädalalõpp Kanal 2ga» täna: Merlyn Uusküla ennustab Teedule tulevikku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Nädalalõpp Kanal 2ga», Merlyn Uusküla ennustab Teedule
«Nädalalõpp Kanal 2ga», Merlyn Uusküla ennustab Teedule Foto: Ardo Kaljuvee

Täna kell 21:30 on Teet Margnal ja Kristjan Jõekaldal saates «Nädalalõpp Kanal 2ga» külas Riigikogu liige Aivar Riisalu abikaasaga, ennustajakirega lauljanna Merlyn Uusküla, positiivse ellusuhtumisega näitleja Andrus Vaarik ja eluaegne Eurovisiooni-lemb Rolf Roosalu.

Seekord alustame saadet tavatult tõsiselt noodilt: tippnäitleja Andrus Vaarik ja saatejuhid Teet ja Kristjan tõdevad, et fakt, et noorus enam kunagi tagasi ei tule, on ainult elu boonus. Andrus räägib sellest, kuidas ta viinakuradiga vägikaigast vedas, kuidas meile on antud vaid üks elu elada ning seda ei ole mõtet mossitamise peale raisata. Paraku pole Teedu ja Kristjaniga võimalik kuigi kaua tõsist juttu ajada ja Andrusel tuleb päevavalgele tulla kõige mustema võllahuumoriga, mis siiski üllatavalt positiivselt kõlab.   

Et lauljatar Merlyn Uusküla hobiks on kaartidega ennustamine, ei ole ehk enam suur uudis, aga täna on siiski eriline päev - esimest korda hakkab Teet Merlyni katsealuseks ja see, mida naine tema tulevikust välja loeb, paneb saatejuhil ühe silma nutma ja teise naerma. Muuhulgas räägib Merlyn ka sellest, kuidas ta politseieskordi saatel Kundasse esinema läks.

Et mitte naljast ja lobapidamatusest hoiduda, on Teet ja Kristjan kutsunud külla ka riigikogulase Aivar Riisalu koos veetleva abikaasa Marinaga. Aivar leidis Marina Internetist ja alustas naisega kooselu juba viis päeva pärast tutvumist. Aivar jutustab ka uskumatuid lugusid sellest, kuidas ta kunagi pantvangi võeti, oma pühendumisest armastatu hobustele ning milline tõdemus tabas teda ta enda pulmas.

Klubihittide kuningas ja muusikalitäht Rolf Roosalu on ilmselt kõige rohkem kordi Eurovisioonile pääseda püüdnud. Kuigi tema pingutused ei ole teda suurele eurolavale viinud, on tal mitu korda olnud tähtis punktilugeja roll. Et teleri ees küüsi närivatele kümnetele miljonitele fännidele muljet avaldada, on Rolf enne punktilugemist isegi lokirullidega mässanud. Muuhulgas kuuleme ka, mida tehakse tegelikult tuntud lauljate sünnipäevadel ja millised näevad välja muusikute peod.

Positiivne ja humoorikas avapauk nädalavahetusele, Teet Margna ja Kristjan Jõekalda jutusaade «Nädalalõpp Kanal 2ga» on eetris juba täna kell 21:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles