Jennifer Aniston tahab üksikemaks hakata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sheryl Crow
Sheryl Crow Foto: SCANPIX

Kuuldavasti on näitlejanna Jennifer Aniston otsustanud, et lõpetab meheotsingud, adopteerib lapse ja hakkab üksikema elu elama.

Selle mõtte olevat Aniston saanud lauljanna Sheryl Crow’lt, kes on samuti kasulaste üksikema, vahendab Digitalspy.

Väidetavalt sai otsustavaks see, et hiljuti adopteeris Crow teise kasupoja Levi Jamesi – see viis Anistoni arusaamisele, et pere saab luua ka ilma meheta.

«Jen näeb, kui õnnelikuks poeg Wyatt ja nüüd ka Levi Sheryli teevad. Ning Sheryl on talle öelnud, et ta ei ootaks pere loomisega mehe leidmiseni,» rääkis allikas.

Allikale teadaolevalt arutab Aniston juba oma advokaatidega, kuidas lapsendamist korraldada.

«Raha pole probleemiks, küll aga aeg. Jen ei taha Sandra Bullocki kombel neli aastat oodata, enne kui adopteerida saab. Ta loodab, et sellele ei kulu üle aasta,» avaldas asjassepühendatu.

«Sheryl kutsus Jeni külla, et ta saaks poistega koos olla ja näeks, kuidas beebi ja väikelapsega koos olemine tundub. Jen teeb seda kindlasti, ta ei jõua ära oodata, millal saab Levit süles hoida ja lõpuks ka ise emaks saada,» lõpetas allikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles