Angela Merkel on salenenud?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angela Merkel 2. mail 2014
Angela Merkel 2. mail 2014 Foto: SCANPIX

Väidetavalt jättis Saksamaa kantsler Angela Merkel oma menüüst välja vorstivõilevad ja küpsised asendades need puu- ja juurviljadega ning see aitas tal kehakaalu langetada.

Seda märkas esimesena Saksamaa väljaanne Bild, mis avaldas artikli «Miks Merkel näeb sale välja?»

Bild avaldas ka pildid, millel on näha Merkelit varem ja nüüd.

Samuti viidati USA ajakirjanikele, kes kajastasid Merkeli möödunud nädala visiiti Washingtoni, et Merkel näeb välja «värske ja sportlik».

Bildi andmetel on Merkel kehakaalust kaotanud kümme kilogrammi. Ta olevat alustanud dieediga pärast seda kui möödunud aasta detsembris sattus murdmasuusatamisõnnetusse.

«Ta on väga distsiplineeritud ning sööb nüüd rohkem köögivilju,» lausus üks Merkeli kolleegidest.

Merkel andis oma abistajatele käsu ta menüüst eemaldada vorst, juust ja küpsised, mis varem olid tööajal ta tavapärane menüü.

«Nüüd on ta menüüs värsked puu- ja juurviljad nagu näiteks porgandid, paprika ja seller. Ta andis käsu, et võilevavaagnad on tema kolleegide jaoks, kuid temast tuleb need kaugemale asetada,» lausus allikas.

Bild tsiteeris ka Austria tuntud mäesuusatamise ja mägironimise spetsialisti Reinhold Messnerit, kes oli Angela Merkeli ja ta abikaasa Joachim Saueriga möödunud suvel koos Tiroolis mägimatkal.

Messneri sõnul on Angela Merkel üsna tugev ja sportlik ning suutis mägedes matkata kuus tundi söömata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles