Täna «Viimases võmmis»: Prikk ja Arabella jäävad Kotkale vahele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Viimane võmm»: Prikk ja Arabella jäävad Kotkale vahele
«Viimane võmm»: Prikk ja Arabella jäävad Kotkale vahele Foto: Kanal 2

Täna kell 21:30 uurivad «Viimane võmm» Mikk Kotkas (Üllar Saaremäe) ja tema partner Anders Prikk (Robert Annus) spa-hotellis töötanud mehe mõrva. Lisaks mõrvauurimisele peab uurija Prikk samal ajal pingutama teiselgi rindel - ta püüab meeleheitlikult partner Kotkase eest varjata, kes on tema noor ja kaunis pruut.

Ehkki esialgu näib spa-hotellis toimunu röövmõrvana, viib peatselt järgnev uus tapatöö uurijate mõtted armukadedusele ja kiremõrvale. Selgub, et hotelliomanik Toomase (Andres Dvinjaninov) ja tema naise Klaudia (Piret Kalda) suhted olid viimastel aastatel taandunud vaid äripartnerlusele ja intiimsusega ei olnud sellel enam midagi pistmist. Küll oli Klaudia tihedalt seotud mitme noore meestöötajaga, kelles üks nüüd vannist mõrvatuna leitakse.

Mikk Kotkas on aga mures, sest tema tütrel Arabellal (Saara Kadak) tundub olevat aina vähem aega tema jaoks. Üks vihje viib teiseni ja nii avastab Kotkas, et Arabella ja Priki valed kipuvad kuidagiviisi põimuma. Kui ta saab teada, et tema partner ongi Arabella uus poiss-sõber, on impulsiivne Kotkas valiku ees - kas teha oma partnerile tuul alla kohe, või natuke hiljem, aga oma näpud peab see uurijanolk tema tütrest eemale hoidma.

Üllar Saaremäe, Robert Annus, Jaanus Rohumaa, Tiina Mälberg, Ülle Lichtfeldt, Saara Kadak, Carmen Mikiver, Natali Lohk ja paljud teised Eesti tippnäitlejad põnevas kodumaises krimisarjas «Viimane võmm» juba täna kell 21:30 Kanal 2s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles