TANTSUPARADIIS – Vene R’N’B kuninganna Bianka kontsert tõi kokku rekordilise koguse publikut!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esimest korda esines Eestis kauaoodatud Venemaa R’n’B kuninganna - BIANKA (Moskva)! See oli suurepärane artistlik live esitus koos taustalauljate, showtantsijate ning pillimeestega, mis pani rahva pööraselt tantsu vihtuma.

Esitusele tulid kõik Bianka kuulsamad hitid nagu «Muzika (Музыка)», «A che che (А че че)», «Pesnja pro Ljubov (Песня про любовь)», «Nogami Rukami (Ногами Руками)», «Pro Leto (Про лето)», «Belõi pljazh (Белый пляж)», «Bõli tancõ (Были танцы)» ja paljud teised!

Bianka – see oli seksuaalsus ja ilu, uskumatu energia, tugev vokaal, koreograafia kõrgtase ja loomulikult sütitav muusika!

Õhtu peavõrgutajad olid DJ Bell ja DJ Sonic

Järgmine TANTSUPARADIIS toimub reedel 6.juunil club HOLLYWOOD-is (Vana-Posti 8, Tallinn), kus esmakordselt esineb Tallinnas Peterburi trummarite unikaalne show Drum Time koostöös seksuaalse vokalistiga Alateya ja klubide eliit-saksofonistiga Ostap!

KIIRUSTAGE! Müügis ainult 1000 piletit!!!

Rohkem infot ametlikult kodulehelt : www.trai.ee  

Vaata kirevat peogaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles