Mais seksitakse kõige enam?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mais seksitakse kõige enam?
Mais seksitakse kõige enam? Foto: SCANPIX

Teadlaste sõnul on emake loodus seadnud nii, et kevadiselt värskel ajal seksitakse enim.

Eriti palju aga seksitakse just mais ning sellele viitab ka laste sünniaja statistika, kirjutab Huffington Post. 

Kevade alguses on maailma eri rahvastel mitmesuguseid traditsioone. Näiteks keldid tähistasid Beltane´i püha, millega kaasnes ka rituaalsed viljakusriitused ja seks.

 «Talv on läbi saanud, kevadpäike soojendab ning silm puhkab värskel loodusel. Inimestes käivitub iidne ja alateadlik paljunemisinstinkt ning armutakse,» selgitati.

 Austria Grazi ülikooli teadlaste uuring näitas, et laste tegemise tippaeg on kevadel, just mais. Lisaks looduse ärkamisele «ärkavad» ka inimsed ja nende instinktid. Uuring näitas, et kevadisel ajal on naistel kõige lihtsam rasestuda. Päike tekitab organismis D-vitamiini ning see omakorda tõstab naiste seksihormoonide progesterooni ja östrogeeni taset. Lisaks mõjutab päike ka melatoniini tootmist. See hormoon mõjutab samuti naiste ovulatsiooni. Naised on nende hormoonide tõttu kevadeti rohkem seksimaiad kui teistel aastaaegadel ning selle tõttu võib ka rasestumine lihtsam olla.

Lapsi sünnib enim märtsis – statistilised uuringud on näidanud, et lapsi sünnib maailma erinevates paikades enim just märtsis. See tähendab seda, et ema rasestus hiliskevadel või varasuvel.

Kevadel vaadatakse internetist enim «täiskasvanute filme» ning käiakse tutvumissaitidel. See tähendab, et nii mehed kui naised otsivad stimulante ja kaaslasi, et veelgi rohkem seksida.

Uuringud on näidanud ka seda, et kevad paneb armuma ning sageli leitakse uued kaaslased. Samuti on kevad väga populaarne aeg abiellumiseks. Küsitlused näitasid, et kevadiselt kergelt riides inimesed tunduvad seksikamad kui talvistest riietes inimesed.

Kevadine ilm teeb meele rõõmsaks ning tuju heaks. Heatujulised inimesed tunduvad seksikatena. Küsitlus näitas, et soojadel aastaaegadel flirditakse rohkem ning ollakse rohkem ka üheöösuhtes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles