Liigutav laul: Getter puhkes teadmata põhjusel nutma, meestelgi pisar silmanurgas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani liigutas laulusaate osalisi hingepõhjani
Getter Jaani liigutas laulusaate osalisi hingepõhjani Foto: Kanal 2

Kanal 2 muusikasaate «Laula mu laulu» seitsmendas osas osas esitasid Lenna Kuurmaa, Tanel Padar, Genka, Hardi Volmer, Marju Länik ja Getter Jaani oma versioone Jaan Pehki lauludest.

Getter Jaani esitas liigutava versiooni laulust «See alles jääb», mille lõpus ta ootamatult emotsionaalseks muutus.

«Tegelikult ei oska ma ühtegi põhjust, miks ma nutma hakkasin. Päris tõsiselt, ma ei tea. Lihtsalt üks hetk, kui lugu sai läbi, need pisarad lihtsalt lendasid mu silmist minema. Kui Jaan tuli kallistama, siis oli kõik...» rääkis Getter.

Lenna oli samuti hingepõhjani liigutatud: «See laul on sellise sõnumiga, et see läks väga hinge... Aga nutma ma ei hakanud laulu peale, vaid selle peale, et ma vaatasin järsku Jaani ja nägin, kuidas Jaanil tulid pisarad silmi... Ma nägin, kuidas ta oli liigutatud, ja see oli nii ilus hetk.»

Genka tunnistas, et ka temal oli väike paanikahetk, kui ta nägi nutvaid naisi.

Tanel arvas, et nii naised kui mehed peavad mõnikord nutma.

«Ise ei pannud tähele, et ma otse nutnud oleks, aga ilmselt läksid silmad niiskeks küll. Ma lihtsalt nägin, kuidas Getter ise sellesse laulu suhtub. See oli niivõrd aus ja ilus,» ütles Jaan.

Vaata Getteri emotsionaalset etteastet allpool:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles