Kes sureb «Simpsonite» Kollases Pulmas?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Simpsons: Treehouse of Horror XIV
The Simpsons: Treehouse of Horror XIV Foto: FOX

«Simpsonite» produtsendid Al Jean ja Matt Selman avalikustasid, et animasarja 26. hooaja avaosas sureb oluline tegelaskuju.

«See on suurem sündmus kui kuningas Joffrey surm «Troonide mängus» - see saab olema Kollane Pulm!» ütles Jean teisipäevasel pressikonverentsil.

«Selle tegelase häält teeb inimene, kes on selle rolli eest Emmy auhinna võitnud. Meedias on teda nimetatud «legendaarseks karakteriks». Mina pole seda sõna kasutanud, kuid tegemist on kahtlemata suurepärase tegelaskujuga. See juhtub uue hooaja avaosas,» seletas Jean.

Sarja loojate sõnul pole välistatud, et surnud tegelaskuju kunagi hiljem ekraanile ilmub - kas kummitusena halloweeni episoodis või kellegi unenäos.

Sel pühapäeval on telekanali Fox eetris «Simpsonite» 550. episood, milles muudetakse Homer ja ülejäänud seltskond legodeks. Sügisel algavaks 26. hooajaks on plaanitud nii mõndagi põnevat, näiteks «Simpsonite» ja «Futurama» ristandepisood «Simpsorama».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles