USA ülikoolilinnakus leiti pingilt lamamas surnud karu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USAs Lõuna-Carolina ülikoolilinnakus leiti eile roheala pingilt lamamas 91 kilogrammi kaalunud surnud mustkaru
USAs Lõuna-Carolina ülikoolilinnakus leiti eile roheala pingilt lamamas 91 kilogrammi kaalunud surnud mustkaru Foto: Instagram

USAs Lõuna-Carolina ülikoolilinnakus leiti eile roheala pingilt lamamas 91 kilogrammi kaalunud surnud mustkaru.

Põhja-Carolina looduskaitseameti ja politsei esindajad uurivad, kuidas surnud karu ülikoolialale sattus, edastab Yahoo News.

Uurimine näitas, et karu oli tulistatud ja talt leiti kuulihaav.

«Uurime, mis juhtus ning tundub, et keegi nägi suurt vaeva, et surnud karu ülikooli tuua ja seal pingile panna,» lausus ülikooli politsei esindaja David Kelly.

Kelly sõnul on ülikoolis lähiajal spordivõistlused ning uuriti, kas mõnel vastasvõistkonnal on maskotiks karu, kuid mitte ühelgi ei ole.

Põhja-Carolina osariigi maskotiks on hunt ning sealseid noorsportlasi hüütakse hundikarjaks.

Loomajäänus viidi ülikooli veterinaarkliinikusse lahkamisele.

Politsei püüab karu surmaaja ja põhjuse kindlaks teha. Karujuhtumi tõttu tõhustati ülikoolialal turvakaamerate abil jälgimist.

Põhja-Carolinas on mustkarude jahtimine rangelt reglementeeritud ning selleks aastaks on karujaht juba läbi.

Põhja-Carolina ülikoolis algasid eksamid selle nädala esmaspäeval. Karu leiti pingilt ülikooli raamatukogu lähedalt ning siis oli raamatukogu üliõpilasi täis.

Üliõpilane Justin jones pani pildijagamissaidile Instagrami surnud karust pildi ja kirjutas « Just a casual dead bear on campus this morning. No big deal, right?» (Lihtsalt üks surnud karu täna hommikul ülikoolilinnakus. Pole ju suur probleem, eks?)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles