«Kodutunne» aitab oma ema, lapse ja elukaaslase kaotanud üksikema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodutunne, 5. saade
Kodutunne, 5. saade Foto: Kanal 2

Täna kell 20:30 läheb Kanal 2 «Kodutunne» Tartusse, kus elab Sigrid oma kahe lapsega. Musta minevikuga tüdrukust on tänaseks sirgunud vastutustundlik ema, kes tunnistab oma eksimusi ja soovib vaid paremat lapsepõlve ja tulevikku oma kahele põnnile.

Täna on «Kodutunne» Tartus Sigridi juures, kelle minevikust leiab palju hämarat, aga ka keerulisi peresuhteid ja kaotusvalu. Kolmeteistaastaselt jooksis ta kodust ära, sest ei talunud alkohoolikust isa igaõhtuseid joomatuure. Ta saadeti Kaagvere erikooli, kus õppis siiski väga headele tulemustele. Viieteistaastaselt tuli tal leppida ema surmaga ja siis sattus Sigrid kriminaalsele teele. Kaheksateistaastaselt suri tema laps. Nüüd, kus ta on kahe lapse ema ja elu hakkas justkui laabuma, suri ootamatult infarkti tagajärjel laste isa Toivo.

Kolmetoaline korter Tartu paneelmajas on vanaema pärandus Sigridile, kes lootis just sellest kodust uut lehekülge oma eluraamatus. Tänaseks on aga võlad kasvanud üle pea ja korter laguneb. Kuna lasteaiakohti pole ja tööle minna ei saa, tuleb elada vaid toetustest, mis katavad küll toidu ja jooksvad kulud, aga remonti selle rahaga ei tee.

Kodutunde meeskond teeb korterisse uue köögi, vannitoa, tualettruumi ja esiku. Kuigi Sigridi minevik tekitab paljudes eelarvamusi, vastakaid tundeid ja küsimusi, loodab saatemeeskond siiski, et elujärje parandamine aitab Sigridil pakkuda oma lastele just sellist lapsepõlve, nagu ta ise oleks endale tahtnud.

«Kodutunne» on Kanal 2s täna kell 20:30, vahetult enne krimisarja «Viimane võmm».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles