Galerii: Riina Põldroosi roosipunane kevadkollektsioon

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Moelooja Riina Põldroosi on sel kevadel inspireerinud Okasroosikese lugu, tema lõputu uni ja lõputud unenäod.

Tuhandeaastases unes uitab ta mööda lossiaeda, kus metsikud okkalised kibuvitsad on tõkestanud väljapääsud ning hekid on kasvanud nii kõrgeks, et nende sakilised ladvad lubavad läbi vaid mõne üksiku päikesekiire.

Sügavroheliste varjude vahel hõõgub rooside punane nagu lubadus kunagi unest ärgata. Kõik seisab vaikuses, lootused on pandud ootele kuni saabub igavene armastus.

Riina Põldroosi sõnul pani teda seekord kleite kavandama kusagilt meelde jäänud juugendlik väänduvate okkaliste vartega roosipõõsaste motiiv. «Tahtsin jätkata samettikandite teemat ja seda kuhugi uude suunda viia. Meeled on kogu aeg salvestamas ning otsimas uusi ornamente ja mustreid,» ütleb ta.

Kollektsioon koosneb pidulikest sametaplikatsioonidega tualettidest, raskest ruumilisest pitsist ning pitsdetailidega kleitidest. Effektsed samettikandid, mis Riina Põldroosi loomingus erinevate motiividena ikka esinevad, on seekord leidnud tee ka igapäevasemate mugavate ja praktiliste trikotaazkleitde peale.

Sama imelise tehnikaga kaunistatud kleidid jäid näiteks silma tänavusel presidendi vastuvõtul Mai Pallingu ja Kairi Sesteri seljas.

Kleite on võimalik tellida kõigis suurustes ja need on müügil Embassy of Fashion ateljeebutiigis aadressil Tatari 6 III korrus , Tallinn

Kõigil tööpäevadel 10.00 – 17.00

Muul ajal kokkuleppel info@moesaatkond.ee

Moesaatkonna tegemisi saab jälgida Facebooki lehel SIIN

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles