Kui pikk on sekretäri seelik?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seksikas sekretär seelikus
Seksikas sekretär seelikus Foto: Klubi Teater

Kui pikk peaks olema sekretäri või muu kontoris töötava kauni naisterahva seelik?

Sellele küsimusele üritab Klubi Teater vastuse leida sellel reedel 02. mail, kui toimub kontoritööle pühendatud pidu «Secretaries gone Wild».

Räägitakse, et seelik peaks käed enese kõrvale pannes ulatuma üle näpuotste - muidu on see liiga lühike.

Samas kui on ilusad jalad, siis on lausa kuritegu neid varjata.

Seega seelik ja selle pikkus on väga subjektiivne, lühike seelik võib kandjast nii enesekindla kui ka kerglase mulje jätta, samas kui pikk seelik võib tõsise, kuid mitte eriti lõbusa mulje jätta.

Klubi Teater soovib teada saada, kui pikki seelikuid kannavad Eesti kaunid siresäärsed kaunitarid?

Secretaries Gone Wild peol on kohapeal mõõdulindiga klubi Teater moepolitsei, kes võtab kõikide vabatahtlike seelikukandjate mõõdud ja peo käigus kingib kõigile osavõtjatele maitsvaid kokteile ja ühele õnnelikule saab osaks peauhind - klubi Teater palk - 200 eurot peokrediiti unustamtu peo korraldamiseks.

Sekretäride peol aitavad meelelolu luua klubi Teatri enda vallatud sekretärid, kes esitavad kontoritööst inspireeritud tantsushow’sid ja näitavad eeskuju oma seelikupikkusega.

Secretaries Gone Wild on kord kuus toimuv kontoritööle pühendatud pidu, mille eesmärgiks on viiel päeval nädalas 09:00-17:00’ni õlg-õla kõrval töises atmosfääris aega veetvad inimesed, kes teineteist tunnevad ainult meiliaadresside järgi, kokku viia vabas õhkkonnas ning õppida teineteist paremini tundma. Miks mitte teha seda klubis Teater?

Klubi Teater loosib koostöös ELU24-ga välja peolaua! Võitmiseks kirjuta jana.plans@klubiteater.ee ning saada endast pilt kontoris seelikut kandmas.

Võitja loositakse välja 2. mail reedel kell 17.00!               

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles