Võida piletid! Weiss ja Gorgon City tantsutavad elektroonilise muusika fänne klubis Studio

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gorgon City
Gorgon City Foto: Promopilt

Sel nädalal astuvad klubis Studio üles tänapäeva tantsumuusika kaks tõusvat tähte – Weiss ja Gorgon City.

Kutsume avastama klubis Studio maailmaklassi Funktion One helisüsteemi kaudu kahte tõusvat tähte elektroonilise muusika maailmas.

See on mitmetele Eesti muusikafännide suurepärane võimalus mitte korrata Disclosure’i ja James Blake’iga tehtud viga ning tulla kuulama artiste, kes on paljude muusikaliste teenäitajate, nagu Annie Maci jpt, arvates tänase tantsumuusikamaailma tulevik. Gorgon City ja Weiss (UK) seda kindlasti ka on.

30. aprillil lendab Tallinnasse lisaks nõidadele ka inglise underground tantsumuusika tõusev täht Weiss. Hetkel koos Mark Knight’iga USAs turneel viibiv artist astub juba kolmapäeva õhtul üles klubis Studio. Tema mitmekülgne muusikavalik on kombinatsioon house’i rikkalikust pärandist, sügavatest jackini gruuvidest, soojadest bassihelidest ja tundlikust vokaalikasutusest.

Reedel, 2. mail astub Studios üles selle aasta muusikafestivalide suur hitt Gorgon City, kes saabumas just USA-st Coachellalt ning järgmisel kuul üles astumas Glastonbury nimelisel kultusfestivalil.

Tegemist on artistidega, kes Virgin EMI records lehel paiknevad Emeli Sandé ja Kanye Westi vahel ning Elton Johni all. Pole paha koht vaid kaks aastat koos tegutsnud duo jaoks. Selle aja jooksul on nad jõudnud luua juba mitmeid hitte, mis on ühtekokku ületanud youtube’is maagilise 10 miljoni vaatamise piiri. Nende tänavu jaanuaris avalikkuse ette jõudnud singel «Ready for Your Love» on pälvinud tugevat poolehoidu nii raadiotes kui ka tantsuplatsidel üle terve Euroopa ning positsioneerus avanädalal UK tantsumuusika edetabelis teisele kohale.

Aprillis ja mais tuuritab Gorgon City mööda ühendkuningriiki, et esineda oma kodumaa fännide ees. Ja fänne neil jagub, sest nii Londoni kui Bristoli kontsertid olid juba varakult väljamüüdud. Seega reedel tasub Studios varakult kohal olla, et mitte sellest suurepärasest muusikalisest elamusest ilma jääda.

Klubi Studio uksed avatakse kolmapäeval kell 23.00 ja reedel kell 23.00. Pileti hind esimesel tunnil €5 hiljem kuni €12.

30. aprilli üritus ja lisainfo Facebookis.

2. mai üritus ja lisainfo Facebookis.

Elu24 loosib 2 piletit kahele reedesele Gorgon City peole 2.mail. Soovid võita?

Hakka Elu24 fänniks Facebookis ja saada kiri märksõnaga STUDIO aadressile toimetus@elu24.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles