Galerii: Loomelinnaku 5. sünnipäev!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

24.-27. aprillini toimus traditsiooniline Telliskivi Kirbuturg oma tuntud headuses. Seekord aga koos suure tordisöömisega, sest tähistati Loomelinnaku 5. sünnipäeva!

Esimest korda toimus kirbuka eestvedamisel ka kirev rattalaat. Poetänava kauplused ning külalised korraldasid ka töö- ja õpitubasid.

Tarkust koguma ja meisterdama tuldi nii üksi, kaaslase kui ka kogu perega.

Telliskivi Loomelinnak on Eesti suurim loomemajandusliku ettevõtluse keskus, kus on üle 160 rentniku, kellest enamik tegutseb (moe)disaini, arhitektuuri, loov- ja reklaamlahenduste, produktsiooni ning originaalloomingu valdkonnas. Lisaks sellele on loomelinnaku asukateks enamik Eesti kaalukamaid kolmanda sektori organisatsioone ning mitmed kiiresti arenevad startup-ettevõtted.

Telliskivi Loomelinnakus tegutseb 13 väikest kauplust, mis müüvad Eesti disaini, sisustuskaupu, kunstitarbeid ning loodustooteid ja 5 söögi-joogikohta. Lisaks sellele leiab Loomelinnakust ka rätsepad, lastehoiu, massaažisalongi ning antikvariaadi.

2014. aasta septembris alustab loomelinnakus tegevust väiketeatreid koondav teatrimaja Vaba Lava, veel sel aastal avatakse neli uut söögikohta, tulemas on ka kunstigalerii ning kaugemas tulevikus hostel. Linnakut külastas 2013. aastal ligi 100 000 inimest ja toimus enam kui 300 avalikku üritust.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles