Turist pidas Richard Gere`i kodutuks ja andis talle oma pitsa ülejäägid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Gere
Richard Gere Foto: SCANPIX

USAs New Yorgis leidis möödunud nädalal aset juhus, milles üks Prantsusmaalt pärit turist tahtis näidata üles oma headust kodutu suhtes ninga andis talle restoranist kaasa pandud pitsa, mida ta ei olnud suutnud ära süüa.

42-aastane prantslanna sai aga üllatuse osaliseks, sest hiljem tundis ta temas ära Hollywoodi staari Richard Gere´i, edastab Daily Mail.

Karine Gombeau nägi viltsates riietest meest New Yorgi Grand Central Station metroojaama juures prügikastis sorimas. Naine oli hetk varem lahkunud pitseeriast Little Italy.

«Ütlesin talle, et annan pitsa talle, kuid kahjuks on see juba külmaks läinud. Ta vastas mulle, et ta tänab ja jumal õnnistagu mind,» meenutas prantslanna.

Naisel oli pitsa tekstiga «I Love NY» kilekotis.

Naine ei teadnud, kellele ta pitsa andis. Kaks päeva hiljem nägi ta ajalehtedest, et mees, kellele ta heldust üles näitas, oli Richard Gere, kellele kuulub umbes 100 miljonit dollarit.

Prantslanna ei teadnud, et New Yorgis on käimas uue filmi «Time Out of Mind» võtted, kus lisaks Gere`ile mängivad ka Jena Malone ja Kyra Sedgwick.

Nii Gere kui Sedgwick mängivad kodutuid.

Prantslanna sõnul hakkas tal prügikastist toitu otsinud mehest kahju ning selle tõttu andis ta pitsa enda arvates kodutule.

«Tundsin sel hetkel, et minul on nii palju süüa ja temal mitte midagi. See pani mind teda aitama,» jätkas naine.

See naine ja veel inimesi sattusid kaadrisse siis, kui kaamerad tegid Gere`ist kaugvõtet.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles