Näitleja Jan Uuspõld: mul ei ole huumorimeelt ja ma ei tee nalja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan Uuspõld
Jan Uuspõld Foto: SCANPIX

Eile kuulutati Palamuse rahvamajas saalitäie publiku kaasaelamisel XXVI Oskar Lutsu huumoripreemia stipendiumi laureaadiks Tallinna Draamateatri näitleja Jan Uuspõld

«Mul ei ole huumorimeelt ja ma ei tee nalja!» kostab näitleja Jan Uuspõld üllatuslikult Palamuse rahvamaja laval.

Hiljem kostis näitleja Õhtulehele, et selles lauses oli pooltõde: «Mul on teinekord raskusi viia ühtima seda, mis mind ajab naerma ning seda, mis ajab suuri rahvahulki naerma,» selgitab Uuspõld.

Tegelikult on näitleja Uuspõlluga elus sedagi juhtunud, et publik saalis ei saa temast ja tema publikust aru.

Näitleja viis oma monotüki ilusti võiduga lõpuni, aga alles pärast etenduse lõppu elgus, et tegemist oli venekeelse publikuga ning seda oli unustatud talle öelda.

«Lõpuks saan öelda, et olen parem näitleja kui Leonardo Dicaprio - mina sain täna oma Oskari kätte, Leonardo ootab siiani,» kirjutas Uuspõld hiljem Facebookis.

«Tänan südamest Palamuse kogukonda! See kolmveerandõun on ilus sümbol sellest, kuidas ilma publiku poolse panuseta ei saa kunagi mu kunst olla terviklik!» lisas mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles