5 saladust, mida tasub mehe eest varjata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Cosmopolitan.com tõi välja viis asja, mille avalikustamine võib suhet kahjustada.

1. Eelmised voodisuhted

Mees teab, et sa ei elanud enne temaga kohtumist kloostris, kuid ta ei soovi enda pähe kujutluspilte, kuidas sa endiste kallimatega miilustad. Mehed võivad huvi tunda sinu ekside vastu, kuid tegelikult soovivad nad kuulda, et on parimad. Valetamist saad vältida sellega, et lihtsalt ei räägi oma seksuaalminevikust. Kui ta sind rahule ei jäta, kinnita, et suudad voodis ainult temale mõelda.

2. Millele sa oma raha kulutasid

Kui teil pole just ühist arvet, ei pea sinu kallim teadma, kuhu su raha läheb. Kutte masendab, et ostad nende hinnangul mõttetuid asju, näiteks riideid või kingi. Kui ta sulle kleidi pärast komplimendi teeb, ära seleta üksikasjalikult, kust sa selle said ja palju see maksis. Ja kui ta küsib, siis rõhuta, et see on palju odavam, kui see hiigelekraaniga telekas, mille tema koju tõi.

3. Mida sa tema perekonnast arvad

Hoiatus: tema klanni mahategemine võib teie suhet kahjustada. Isegi kui tema ema on nõidade kuninganna, hoia suu kinni. Niipea, kui sa midagi negatiivset mainid, tunneb mees, et sunnid teda sinu ja oma perekonna vahel valima ning ta põlgab sind selle eest. Kui tema pere on tõeliselt kohutav, väldi võimalusel nendega kohtumist.

4. Süütud flirtimised

Sa armastad oma kutti, kuid see ei tähenda, et sa ei võiks teiste meestega jutlemist nautida. See on isegi tervislik, kuid ainult senikaua, kuni asi flirdist kaugemale ei lähe. Meeste tähelepanu püüdmine võib olla ahvatlev, eriti, kui kallim kipub sind enesestmõistetavana võtma. Kuid märkus naabrist, kes pidevalt sinu tagumikku imetleb, paneb teda ebakindlalt tundma. Sellised asjad tasub endale hoida.

5. Mida sa tegelikult tema kingitusest arvad

See on vältimatu, et saad oma kutilt mõne küsitava väärtusega kingituse. Nende kritiseerimise asemel leia iga kingituse juures mõni hea külg. Mehed väljendavad kingitustega hoolimist ning kingitust tõrjudes tõrjud teda. Järgmine kord anna vihjeid, näiteks maini oma lemmikpoodi, et ta sulle meeldiva kingituse leiaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles