Modell Nadja räägib postitantsu trennist ja näitab, kui überseksikalt saab üks naine tantsida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modell Nadja räägib postitantsu trennist ja näitab kui überseksikalt saab üks naine tantsida
Modell Nadja räägib postitantsu trennist ja näitab kui überseksikalt saab üks naine tantsida Foto: Ajakiri QOQO

QOQO Modell ja exotic pole dancing-u treener Nadja näitab kui seksikalt paneb sinu keha liikuma postitantsu treening ning räägib oma hobist lähemalt.

See on mõnus trenn, mida saab vabalt harrastada igas eas ja kehakaalus naine, sest raskusastmete skaala on ülilihtsatest painutustest kuni kaelamurdvate trikkideni välja, väidab Nadja.

Mis asi on exotic pole dance ja kuidas see erineb tavalisest pole dance-ist?

Nadja: Pole dance on väga lai kultuur, milles on palju erinevaid suundasid, alates väga sportlikust pole dance-ist, lõpetades erootilise ja eksootilise pole dance-iga. Pole dance exotic on süntees naise atraktiivsusest, paindlikkusest, unikaalsusest kooskõlastatuna individuaalsusega - sensuaalne saladusteloor. Exotic pole dance-is on 70% «privaattantsu» ja vaid 30% trikke erineva raskusastmega. Tavaline pole dance sisaldab rohkem füüsilist - trikid ja kiired üleminekud.

Sa tantsid väga graatsiliselt! Kui kua postitantsuga tegelenedud oled?

Nadja: Ma tänan. Võtan seda suure komplimendina! Tegelen selle alaga juba 7 aastat. Alguses oli see nö väike hobi, millest ajaga kasvasid välja juba süstemaatilised treeningud.

Kui keerukas üldse on sellise posti otsas turnida ja samal ajal veel kõiksugu trikke teha nii, et asi oleks ka kõrvaltvaatajale ilus jälgida?

Nadja: Oleneb kui keerulisi harjutusi teha kavatsed. Pole dance trennis võib ju ka lihtsamaid harjutusi ja painutusi teha. Keerukamad võtted eeldavad aga üksjagu pealehakkamist, tööd, jõudu ning kindlasti ka talenti.

Kui kaua peaks õppima et saada sinu levelile?

Nadja: Kõik sõltub suuresti tahtmisest ja eelnevast füüsilisest vormist. Igal inimesel on oma valikud ja võimalused. Kindel on see, et iga neiu/ naine, kes hakkab tegelema exotic pole dance-iga, võib kuu või kahe jooksul saavutada märkimisväärse arengu.

Kas igaüks võiks sellega tegeleda või on exotic pole dance siiski pigem saledate ja sportlike noorte neidude ala?

Nadja: Vanus, lisakilod või kehakuju pole absoluutselt mingiks takistuseks. Sellest müüdist tuleks rahval üle saada. Väidan, et erinevalt paljudest laialt levinud trennidest on just postitants see, kus saad valida endale sobiva viisi ja tempo. Mõni tahab kohe lae alla ronida, samas teisele meeldib lihtsalt end rahulikult painutada, puusi hööritada ning oma keha liikumist samal ajal peeglist jälgida, nö seksapiilsust lihvida.

Tegu pole hoogsa rühmatreeninguga, vaid pigem rahuliku ja üsna individuaalse trenniga. Iga neiu/naine võib seda vabalt proovida, sest igüks meist on omamoodi ilus ja ainulaadne. Tegeledes exotic pole dance-iga tood sa veelgi enam välja selle, mis muidu on sinus sügaval peidus - ilu, graatsilisus, seksapiilsus. Tihtipeale kaovad ka igasugused kompleksid, enesehinnag tõuseb ning päeva peale kogunenud stress kaob.

Niisiis on see poolenisti teraapia ja ka sport?

Nadja: Näiteks mulle endale annab see trenn väga palju energiat ning inspiratsiooni. Puhas rõõm ja nauding on enda õpitut ka teistele edasi jagada. See on tõesti väga hea sport, kuna kõik sinu lihased on pidevalt töös. Langeb kaal, tekib hea figuur, paindlikkus ning osavus graatsiliselt ja seksikalt liikuda.

Kas see on abiks ka magamistoas seksielu vürtsitamiseks?

Nadja: Võin kindlalt öelda - jah!

Mis sa arvad miks on mõnedel inimestel halb arvamus postitantsust ja striptiisist?

Nadja: Eks iga inimene arvab asjadest nii nagu võimaldab tema lai või kitsas silmaring. Pole dance on välja arenenud striptiisist. Kahjuks väga paljud võrdlevad striptiisi «vanima elukutsega» - see ei ole üldse õige ning võibolla peaksid need inimesed rohkem lugema, mis maailmas toimub ja vaatama elu natuke progressiivsemalt. Ehk siis saabub ka arusaam, et see on puhas kunst ja väga hea füüsiline koormus.

Maailmas on postitantsust saanud väga populaarne spordiala. Kas on tulevikus plaanis ka rahvusvahelisele võistlusele minna?

Nadja: Jah, kindlasti. Esimesel võimalusel haaran härjal sarvist. Võit ei ole küll kõige tähtsam, eelkõige on oluline osavõtt. Kuid kui peaks  õnnestuma mõni hea koht saada, on see suureks boonuseks.

Olles ise treenerirollis, räägi, kuidas su õpilased hakkama saavad?

Nadja: Kui vaadata objektiivselt, siis kõik minu õpilased saavad suurepäraselt hakkama. Püüan tegeleda iga õpilasega individuaalselt.

Kes siis ikkagi on sinu õpilased? Kas vanus, keha ümbermõõt ja kilod loevad?

Nadja: Enamjaolt küll noored neiud aga asi on mõttemallides kinni. Vanus ei oma tähtsust. Keha ümbermõõt ja kilod ei ole samuti eriti olulised, sest nagu eelenvalt mainisin, saab siin lisakilodest väga kergesti lahti.

Kui tihti peaks selliste treeningutega tegelema, et saada maailma areenile? Aga et kodus oma mehele hea show teha?

Nadja: Kui võtta seda kui sporti, siis peaks päevas vähemalt kaks tundi tugevalt treenima. Mis puutub aga esinemisse kodus oma mehele, siis 3 trenni nädalas piisab, et mehel silmad särama panna.

Kui tihti sa ise õpetad või õpid?

Nadja: Proovin kooskõlastada hea kasulikuga. 5 päeva nädalas õpetan ning lisaks õpin ise juurde.

Kui palju selline lõbu maksab?

Nadja: Hinnad on väga mõistlikud, aga kõik oleneb ikka sellest kui palju tunde nädalas võetakse ning kas tahetakse ka eraldi õpet.

Mis sa arvad, miks inimesed tegelevad üldse sellise spordiga?

Nadja: Esiteks on sellest saanud väga populaarne ning kaasaegne spordiala, aga palju proosalisem põhjus on see, et iga naine tahab end tunda graatsilise ja seksikana. Pole dance on trenn, kus tabad just need kaks kärbest ühe hoobiga.

Nimeta 3 head põhjust, miks võiks keskmine koduperenaine postitantsu trenni minna?

1. Sa ei pea elu eest vehkima hantlitega, üleni higisena, 25 pealise rühma keskel

2. Sa õpid oma keha graatsiliselt liigutama, mis muudab iga naise seksikamaks ja oma mehele ihaldusväärsemaks.

3. Sa saad tegeleda puhtalt iseendaga, jälgides oma liigutusi peeglist - puhas stressimaandus ja enesekindluse tõstmine.

Vaata kogu artiklit SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles