Laiade puusadega naised harrastavad tõenäolisemalt üheöösuhteid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laiade puusadega naised harrastavad tõenäolisemalt üheöösuhteid
Laiade puusadega naised harrastavad tõenäolisemalt üheöösuhteid Foto: SCANPIX

Briti teadlaste sõnul paljastab puusade laius ka võimalikke seksuaaleelistusi.

Leedis ülikooli sotsiaalteadlaste uuring näitas, et tõenäolisemalt harrastavad üheöösuhteid laiaide puusadega naised, edastab The Indian Express.

Uuringus osalenud naistel, kelle puusade laius oli üle 36 sentimeetri, oli rohkem seksuaalpartnereid kui neil naistel, kelle puusad olid kitsamad.

«Tulemused näitasid, et mida enam naisel seksuaalpartnereid oli, seda enam oli üheöösuhteid. See on samas korrelatsioonis puusade laiusega,» sõnas uurija Colin Hendrie.

Uuring viidi läbi 148 inglanna seas, kelle vanus oli 18 – 26 eluaastat.

Teadlased mõõtsid puusade laiust puusanukist puusanukini kui ka ümbermõõtu.

Lisaks täitsid katsealused küsimustiku oma seksuaalelu kohta, kaasa arvatud, millal nad esimest korda seksisid ning palju neil on olnud seksuaalpartnereid.

«Üheöösuhteid harrastavate naiste puhul oli iga neljas suhe selline. Neil naistel oli puusade laius vähemalt kaks sentimeetrit laiem kui neil naistel, kelle elus selliseid lühisuhteid ei olnud,» selgitati.

Naiste puusade laius mõjutab seega seksuaalset aktiivsust.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles