Maailma kauneim naine on Lupita Nyong'o!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ameerika seltskonnaajakirjanduse lipulaev People nimetas maailma kõige kaunimaks naiseks näitlejanna Lupita Nyong'o.

Veel aasta tagasi üldsusele tundmatu Mehhiko-Keenia päritolu 31-aastane kaunitar on nüüdseks paljude filmiauhindade, sealhulgas parima naiskõrvalosa Oscari («12 aastat orjana») omanik, kirjutab Contactmusic.

Lupita on terve aasta vältel püüdnud pilku punase vaiba üritustel, kus ta on pea alati valitud kõige stiilsemate sekka. Näitlejanna on moebrändide Miu Miu ja Lancôme reklaamnägu.

Kuigi People'i tiitel pole Yale'i haridusega Lupita auhindade reas ilmselt kõige kaalukam, tänas ta ajakirja tunnustuse eest: «See on väga-väga suur kompliment. Rõõmustan kõigi nende tüdrukute pärast, kes näevad mind esikaanel ja tunnevad, et nad on tänu sellele veidi rohkem nähtavad.»

Lupita on vaid üks kolmest mustanahalisest naisest, kes on selle nimekirja tippu pääsenud - sama au osalised on ka näitlejanna Halle Berry ja lauljatar Beyoncé.

Lupita on sel teemal rääkinud avameelselt ja enesekindlalt. «Mäletan aega, mil tundsin end koledana. Panin teleka käima ja nägin ainult kahvatut nahka. Mind kiusati ja mõnitati mu öötooni naha pärast. Mu suurim palve Jumalale oli see, et ärkaksin ühel päeval heledanahalisena,» rääkis Lupita ajakirjale Essence.

Ajakirja People kaunimate inimeste nimekirja kuuluvad tänavu näiteks ka Jennifer Lawrence, P!nk, Amber Heard, Kerry Washington ja Mindy Kaling.

Pildigaleriist näed Lupita võrratuid stiilivalikuid:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles