Esmakordselt esineb Tallinnas maailmakuulus grupp OneRepublic!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
11. novembril toimub ansambli albumi Native unikaalne plaadiesitlus ja kontsert  Saku Suurhallis
11. novembril toimub ansambli albumi Native unikaalne plaadiesitlus ja kontsert Saku Suurhallis Foto: promo

11. novembril toimub ansambli albumi Native unikaalne plaadiesitlus ja kontsert  Saku Suurhallis.

OneRepublic on USA roki grupp Colorado-Springsist.

OneRepublicu asutasid 2003. aastal vokalist Ryan Tedder ja Zach Wilkins. Esmase tuntuse ja edu tõi bändile liitumine Justin Timberlake’i asutatud MySpace sotsiaalvõrgustikuga.

OneRepublicu kolmas album Native (2013), sattus USA parima 10 albumi Billboard 2000 nimekirja neljandaks. Bändi singel “Kui ma end kaotan” (If I Lose Myself) on olnud mitme maa muusikatabelite kümne parema loo hulgas nagu ka albumi kolmas singel “Taevatähti loendades” (Counting Stars), millest on saanud bändi viimaste aastate edukaim singel, kuna see tõusis viiendale kohale edetabelites nii Austraalias, Canadas, Saksamaal, Iirimaal, Uus-Meremaal kui USAs ja Suurbritannias. US Billboard Hot 100 andmetel oli aga teisel kohal aastal 2007 "Vabandus” (Apologize). Laulu remiks kõlab ka Timbaland albumis Shock Value.  

Millist muusikat esitabOneRepublic?

See on unikaalne segu roki rütmidest, segatud elektroonse muusika elementide, gospeli, bluusi ja folgiga. Esitajaiks on aga õige ebatavalised hipsterid.  

Oma uue, arvult kolmanda stuudioalbumi loomiseks on OneRepublic töötanud nii Pariisi, Londoni, Kreeka, New Yorgi, Seattle’i ja ka Vancouveri stuudiotes. See kõik on võimaldanud muusikutel heita uus pilk bändi kõlavärvidele.

Album Native sisaldab endas tõeliselt võimsa roki helikeelt, mis suudaks täita staadioneid, kuid samas on kerge ja tungib meist igaühe hinge.


"Selle albumi moodustab uskumatu stiilisegu,” ütleb ansambli laulja ja laululooja Ryan Tedder. „Ühest küljest sisenesime elektroonse tantsumuusika maailma ja omandasime sealt võimsa energia, rütmi ja draivi. Kuid samal ajal on plaadil rohkesti akustilist kitarri, tänu millele lisandus orgaanilisust ja ehedust."
 

Vaatamata sellele, et kogu Native on üles ehitatud teravdatud ja mõtestatud rütmide põimumisele, on albumis säilinud loomuliku lihtsuse vaim ja võlu, mida nii väga hindavad kõik OneRepublicu austajad.  

"Meie esmaseks ülesandeks on alati võimalikult kvaliteetne ja siiras esitus. Kui me ka kirjutame hingestatud tantsumuusikat, jälgin alati seda, mis toimub tänapäevases folkmuusikas. Õnneks ei vaja kõik alati 300 lööki minutis, vaid osatakse hinnata ka akustilist kitarri ja lauljate hääli, mis liidavad muusikat kuulajaga,” ütleb Native’i kohta Ryan Tedder.

 Tedder lisab, et ta laulud on armastusest, lootusest, meeleheitest, eksimustest, usust - see moodustab terve inimtunnetuse gamma.

"Üritame luua tasakaalustatud ja tõsiseid tekste, jutlustamata sealjuures mingit kindlat tõde. Teeme muusikat mitte vaid laupäevasel klubiõhtul nautimiseks.”

Bändi OneRepublic edu püsib paljus kontsert-šõudel.

Ryan Tedder ise on äärmiselt karismaatiline isiksus, kes ei kõhkle kontserdi ajal saali hüppamast ja jooksmast esimeste ridadeni. Ta annab fännidele voli ühiseks lauluks ja laseb end fotografeerida: „Meie šõudel on alati palju püsivat publikut, kuid arvestame alati ka sellega, et paljud võivad meiega kohtuda esmakordselt. Seetõttu anname endast igal kontserdil kõik, et suurendada oma püsivate fännide arvu veelgi.”

OneRepublic annab alati vaid tehniliselt täiuslikke kontserte.

Valguse, heli, videoinstallatsioonide tulevärk loob eredale šõule väärika tausta ja esitamisele tulevad üksnes sajaprotsendilised hitid!

11. novembril esitab Saku Suurhallis OneRepublic oma albumit Native.

Piletid saabuvad müügile 24. aprillil Piletilevi kassadesse  ja Statoili müügipunktidesse.

Ainult  01. maini kõik piletid 15%soodsama hinnaga!

Korraldaja : Worex Media Group

facebook.com/worexmedia , www.tcc.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles