Armu-Anna viskas Heiko välja: ma ei tulnud siia, et mingi jobuga lasteaeda mängida!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TV3 tõsielusarjas «Anna otsib meest», kus telestaar Anna Jankelevitš otsib endale elu armastust, selgus esimene väljalangeja.

Kui eelmises saates oli Anna lemmikuks ilusate silmadega Sten, siis täna pääses favoriitide hulka sorava jutuga Andrei K.

Anna viis Lauri snorgeldama ja mees ületas Anna tähelepanu nimel isegi oma suure veehirmu. Paraku see Annale muljet ei avaldanud ja ta ütles, et Laurit ta enda mehena ei näe.

Rivo puhul jäi Annale ette pikkus...

Dramaatiline hetk leidis aset siis, kui Tarmo tuli ideele tervitada Annat ukse ette joonistatud südamega. Kui Anna Tarmo juurde läks ja küsis, et kas tema tegi seda, ei taibanud mees kohe, millest jutt käib. Anna oli sellest väga nördinud, sest tema arvates oleks pidanud Tarmo paugupealt teadma, mida ta mõtleb.

Anna viis seejärel Tarmo ja Andrei M. surfama ning kasutas sealjuures võimalust, et flirtida musklis surfiõpetajaga. Annale avaldas muljet, et Andrei M. pingutas tema tähelepanu nimel, kuid mingeid tundeid tal tema vastu pole. Tarmo olevat aga Anna jaoks must hobune, sest ta pole ikka veel aru saanud, mida mees saates täpselt teeb.

Anna sai teada, et 21-aastane Heiko tuli saatesse vaid reisi pärast, ning tormas otsejoones noormeest majast välja viskama.

«Kas sul peas üldse on midagi? Ma tulin siia saatesse meest otsima! Saan aru küll, et see on show, aga mina tahaks ikka tuttavaid leida, mitte mingi jobuga lasteaeda mängida!» õiendas Anna ja pani vastu tahtmisele räigelt ropendada.

Heiko tunnistas, et ta tuli tõesti saatesse vaid reisi pärast. Ta pakkis Anna käsul asjad ja lahkus..

Anna südame pärast võistlevad edasi 37-aastane Lauri, 32-aastane Tarmo, 28-aastane Sten, 26-aastane Mario, 34-aastane Andrei M, 22-aastane Rivo ja 29-aastane Andrei K.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles