Surfilaager 2014 toimub Roosta Puhkekülas ja pakub lisaks spordile ulatuslikku meelelahutusprogrammi

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Surfilaager
Surfilaager Foto: Erakogu

Kauaoodatud Eesti suurim surfisõprade kokkutulek Surfilaager toimub 10-13 juulil taas Roosta Puhkekülas. Kolmepäevane festival toob kokku purjelaua ning lohesurfi harrastajad ning pakub kolme päeva jooksul kvaliteetset meelelahutust kogu perele.

Südasuvel toimuva suurürituse eesmärk on tuua surfisport kui spordiala fookusesse ning väärtustada keskkonnasäästlikku mõtteviisi.

«Roosta rand pakub suurepäraseid surfivõimalusi nii kogenud surfaritele kui ka nendele, kes soovivad spordialaga lähemalt tutvust teha,» rääkis Surfilaagri peakorraldaja Priit Valkna.

«Lisaks pöörame ka sel aastal tähelepanu rohelisele mõtteviisile ning hoiame ala prügivabana,» lisas Valkna.

Tavapäraselt pakub Surfilaager lisaks spordile ulatuslikku meelelahutusprogrammi.

«Igal neljapäeval ütleme välja ühe esineja nime ja seda kuni Surfilaagri alguseni. Surfilaagris saab kahel laval nautida suurepärast muusikat, mis eelkõige täiendab Surfilaagri põhieesmärki - liita surfihuvilisi ja tutvustada seda ülimalt mitmekesist ala,» rääkis Valkna.

Festivali piletid on alates tänasest Surfilaagri lehel saadaval. Esimesed 300 festivalipassi pannakse müüki superhinnaga 18 eurot, mida jätkub vaid kiirematele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles