Merlyn Uusküla sai kummituse külastuse osaliseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim`il käis Elu24 Live stuudios külas überseksikas Merlyn Uusküla
Anu Saagim`il käis Elu24 Live stuudios külas überseksikas Merlyn Uusküla Foto: Martin Ilustrumm

Nädal aega Prantsusmaal veinimõisas veini mekkinud Merlyn Uusküla koges selle aja jooksul palju. Teele Viirale tõeselt armastust ennustanud lauljatar puutus kokku ka kummitustega ja energiatega teispoolsusest.

Prantsusmaa veinimõisas ööbiti 300-aasta vanuses lossis. Merlyn Uusküla energiatunnetus aga on väga ergas ja hea ning väga tihti teispoolsuse energiaga naine kokku ei puutu. Sellises hiigelvanas mõisas aga anti talle endast märku.

«Olin üksi kogu tiivas ja kõik teised olid teispool maja. Teadsin, et olen seal üksi. Läksin oma tuppa midagi võtma ja korraga kuulsin koputust,» kirjeldab Uusküla Elu24-le.

«Tegin ukse lahti, aga mitte kedagi ei olnud ja vastu vaatas vaid pime koridor,» veendus lauljatar, et ühtegi elavat hinge peale tema liikvel ei olnud.

«Muidu saate tegijad testisid ka minu tundlikkust. Mind viidi ühte ruumi, kus ma tundsin ära, et seal on hoitud sõjavange ja tolle ruumi seina taga oli ka inimesi maha lastud,» räägb lauljatar, et tema energiatunnetus sai ka saatetiimi poolt proovile pantud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles