Daniel Westlingi sugulased ei mahu kuningalossis ööbima

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonprintsess Victoria ja Daniel Westling
Kroonprintsess Victoria ja Daniel Westling Foto: SCANPIX

Rootsi kroonprintsess Victoria ja ta kihlatu Daniel Westlingi sellel nädalalõpul toimuvasse pulma saabub suur hulk külalisi.

Enamik külalisi ööbib kuningalossis, kuid peigmehe sugulased ei mahu sinna, vaid peavad hotellis ööbima,  kirjutab Aftonbladet.

Kuningalossi majutatakse erinevate Euroopa kuninglike suguvõsade liikmed, kuninganna Silvia sugulased pannakse Drottingholmi lossi ning lisaks majutatakse külalisi ka luksushotellis.

Kinnitamata andmetel said Daniel Westlingi vanemad kuningalossis ööbimiseks loa, kuid ülejäänud sugulased peavad hotellis olema.

Kuninga esindajad reserveerisid pool mainekast Grand hotellist.

Kuningliku pulma külaliste eest hoolitsetakse seal hotellis hästi, neile pakutakse teenuseid alates rätsepast kuni helikopterilennuni.

Hotelli kõige uuem sviit kannab printsess Liliani nime. See on suurim sviit Põhja-Euroopas, sisaldades kodukino, jõusaali ja sauna.

Osa Euroopa kuninglike suguvõsade liikmed aga ei vaja üldse Rootsi kuninga poolt pakutavat majutust. Taani, Kreeka ja Norra kuninglikud perekonnad on ööbimiseks laevad üürinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles