Paul Walkeri tütar jagas liigutavaid pilte: isa, igatsen sind väga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Walker ja tütar Meadow
Paul Walker ja tütar Meadow Foto: Meadow Walker / Facebook

Varalahkunud näitleja Paul Walkeri tütar Meadow jagas sotsiaalmeedias pilte isast.

15-aastane neiu avas nädalavahetusel konto Facebookis, Twitteris ja Instagramis, võideldes nii tema nimel avatud võltskontodega, vahendab Digitalspy.

Meadow avaldas hiljem mustvalge foto endast isaga ja teise pildi, mille alla kirjutas liigutava sõnumi: «Isa, igatsen sind väga! Päevad mööduvad ja ärkan järjest kurvemana, mõeldes sinule. Mäletan, kuidas sa hommikuti sisse magasid ja ma pidin sind äratama. Rääkisin sulle kõik oma saladused, usaldasin sulle kõik. Mäletan, kuidas sa küsisid, kas mul on poiss-sõber ja sai said vihaseks, sest olin veel väike tüdruk. Eelmisel aastal, kui sain 15, saatsid sa mulle imekauni kirja - loen seda igal õhtul. Igatsen seda, kuidas sa mind hoidsid. Isa, armastan sind nii väga ja mul on ilma sinuta väga raske. Mul vedas, et sain olla su tütar, et mul on parim isa maailmas. Sa soovisid mulle alati head. Pean nüüd sinuga hüvasti jätma. Me kohtume peagi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles